1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. shakiraaa

shakiraaa Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Невиноста ја изгубив на 18 ипол години и не се каам за тоа. Кога се случи тоа бев во врска иако сега повеќе не сме заедно тогаш го сакав тоа и сега не ми е мака. Мислам дека тоа е доволна возраст и дека телото на овие години е најподготвено за промените што се случуваат подоцна. И да, ми беше убаво. :lol:

2. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    5.445
  3. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    На 20 години и некој ден :D

4. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.542
    Допаѓања:
    3.097
    Пред 12 дена. :D
    Значи, месец пред да наполнам 20.

Никогаш не си претпоставував кога би било тоа, знаев дека пред 18 нема шанси да биде, али ете, почекав и малце повеќе :D. Не сум романтичарка многу, па не ни ми беше битно дали ќе има свеќи, ѕвезди, ливада, бла, бла ... Мене ми беше битно само да го најдам вистинскиот дечко за таа работа. И го најдов. Пред 10 месеци.
    Едноставно, отсекогаш сум се осеќала поврзана со него, пред се емоционално, па мораше некад да бидне и физички :D. Си ги познававме тела и претходно, не беше прв пат голи да се видиме :D, така да, јас воопшто не почувствував срам и бев опуштена. Можеби требаше и некој месец порано да се случи, али јбг, мене стравот од болка ми беше во коски влезен. Од зборувањето на другарките за нивните искуства, кои воопшто не беа пријатни во врска со болката, и мене ме фати страв ептен. И да, болката беше огроомна, дури и плачев од болка :tmi:, немаше крв, воопшто не уживав (освен некои си 10 секунди :D), се на се, доста непријатно искуство, т.е мачење е поадекватен збор. Вториот пат пак, воопшто немаше болка и уживав, и тоа цело време :D, и тука сум си застаната јас, на 2 пати, оти од вториот пат навака се немаме видено со дечко ми :rofl:.

Знам дека и по 10 години нема да се каам за тоа со кој го направив тоа, и да не сме заедно, го сакам, ме сака, и тоа мене ми беше најбитно.
    За оние невините, не се брзајте со таков чекор, има време за се, пред се мислам дека е најбитно да се најде вистинската личноста за тоа, оти нема тука многу уживање, т.е нема ич уживање, најмногу има болка :D, али откога ќе помине тоа, сепак ќе ви биде убаво дека сте го направиле тоа со личност што ве заслужила во моментот. :)

На Lux и heart.stealer им се допаѓа ова.
  5. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    На 18 години со мојот дечко,одевме 3 месеци кога се случи тоа ... на 22 јули минатата година :$ Премногу ми беше страв да го направам тоа,но сепак сакав премногу ... Т.Е се плашев да не ме остави после тоа,бидејќи сакав да го направиме тоа па да не си помисли нешто лошо за мене :$ :D ама сепак не испадна така,еве сеуште сме заедно,и да дојде ден јас и тој да се скараме никогаш нема да жалам што сум го направила тоа со него. :)

6. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    на 18 години...

7. Ma-Ri

Ma-Ri Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    5
    ЈАс ја изгубив на 20г.
    Воопшто не се каам . бидејки едноставно тоа дојде спонтано без никој никого да присилува .И Мислам дека тогаш кога тоа се случува за прв пат треба да биде сосема спонтано да не мислиш , планираш него едноставно тоа да се случи и тогаш е најубаво .Пред се да бидеш сигурен со кога , да се опуштиш да не мислиш дека сексот е нешто страшно , напротив е уживање за дваицата..

8. lara-s

lara-s Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    11
    na 19 ipol...

9. Masterpiece

Masterpiece Активен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    На 18 години и некој месец.И воопшто не беше романтично.ме болеше.

10. Bomboncheto

Bomboncheto Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Pa vaka...so deteto sme zaedno nekolku meseci, imam nepolni 16 godini a toj e 4 godini pogolem od mene, iii ubavo mi e so nego se, ama poslednata nedela mi zborva samo za TOA iii ako dojde do toa jas iskreno ne sakam, ne se custvuvam podgotvena, se plasam ...SOVET ...neznam kako da reagiram, sto da mu kazam...panika me faka :worried: ...

11. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    Веќе самата си одговорила - се плашиш, не си подготвена и имаш дури неполни 16 години - затоа немој, не се жртвувај самата само да ја задоволиш неговата желба. Премногу си мала, но сепак колку и да ти значи одбивај го!

На Bomboncheto му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Bomboncheto

Bomboncheto Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    FALA premnogu mi znaci misleneto i sovetot, otii pred drugarkite ne mozam da se otvoram bas na ovaa tema... malku se plasam da ne go izgubam, ama ko ke razmislam poubavo si velam ako me saka i saka da bide so mene, ke ceka :*****

13. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    150
  14. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    17.. пред 2/3 недели :)

15. Mellanii

Mellanii Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    7
    na 15,5 i toa so decko mi odevme 2nedeli,posle toa se kaaev no toa e.

16. Kristinche23

Kristinche23 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    4
    17 год. му дадов кога правемвме годишнина и оште сме си заедно иначе после е***** нема каење ) :)

17. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    32.403
    Јас ја изгубив на 16 години...Идев со тој дечко 3 години и раскинавме

18. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    јас на 17 и исто како iloveyou29 после година дена одење се скаравме ама тоа еееее

19. macigv

macigv Активен член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    12
    на 17 кога со дечко ми правевме 1 година. иначе беше прекрасно романтично со свеќи со романтична вечера абе убавини :):).

20. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    На 17 год. и сеуште сме заедно :D