јас уште не ја имам изгубено и дури не бидам во стабилна врска со човек во кој можам да имам потполна доверба не би сакала да ја изгубам... можеби звучи старомодно ама то е мое мислење
13.08.2010 (петок) сепак петок 13ти и не е така црн за некој....на овој ден на 18 години ја изгубив невиноста и морам да признам се чуствував боженствено никогаш нема да го заборавам овој ден
20 години и неколку месеци од љубов. најсовршена љубов Мило ми е што чекав толку време и што не избрзав.
Пред точно десет дена. 20 години имам, наскоро ќе наполнам 21 и воопшто не ми е криво што чекав досега, напротив се гордеам со себеси. Убаво беше, не се каам (без разлика што може да бидне во иднина), ќе ја паметам засекогаш таа ноќ.
на 21 година ... и дотогаш имав шанси ама едноставно не бев сигурна ... потоа го запознав човекот кој што ми покажа дека никогаш не треба да губам надеж и дека се уште постојат личности за кои вреди да се живее (и кој воедно ми ја врати довербата во машките). Го сакав, спремна бев се да направам за него... Знам дека и тој мене ме сакаше... И се уште го сакам иако никогаш повеќе нема да го видам ... Тој ми беше прв и воопшто не жалам. Напротив, мило ми е што чекав до тогаш и што баш тој ми беше прв.
jas nevinosta ja izgubiv na 14 godini i mnogu se kaam poradi toa ednostvano se sluci si fativ decko pogolem od mene 4 godini i taka ednostvano me prisili me legna vo krevet znaci pojma nemate kako mi e krivo i duri sega se kaam poradi toa nemoj i vie da napravite vakva greska si gi zadovoli svoite potrebi i me frli kako stara krpa tolku bese ednostavno ako veruvate zivotot mi se upropasti i duri sega mi idi da zaplacam poradi toa :'(
Чекав да пише некоја пред мене, за да соберам храброст и јас.. И јас ја изгубив невиноста на 14 години, со дечко постар од мене 4 години. Не по своја волја. Не барам ништо друго.. само да можам да го вратам времето. Само тоа!
на 18, пред една година точно , болно беше, но беше од љубов која секој ден е се посилна и поради тоа не се каам воопшто
И во двата случаеви , не сте биле вие криви , нема за што да се каете , било под притисок / присила . Како и да е морате да продолжите понатаму со животот , само храбро и ви посакувам и на двете да си најдете прекрасна личност која ќе ве почитува и цени и заедно ќе си го продолжите животот.
на 15 год. и не баш се каам бидејки го сакав тогашниот дечко, инаку сега на истиот тој во скоро време кума ке му бидам хехехе