Јас невиноста ја изгубив на 17 години во врска бевме веќе 1 година и некако знаев дека тој беше вистинскиот човек со кој сакав тоа да биде беше многу нежен спрема мене многу ептен многу ме сакаше и некако имав многу доверба во тој човек со кој сега сме во брак веќе 7 години не се каам,иако поради несакана бременост мораше да се земеме јас на 18 тој на 20 воопшто не ми е мака сега имаме прекрасен живот
На 18 години. Мислам дека тој што е прв треба да го цени тоа што сте му се предале токму нему Што се однесува до возраста па од 17-20 мислам дека е нормална возраст, бидејќи телото на помладите девојчиња не е подготвено за тој чин (сакам да кажам дека не е добро за здравјето). Сепак доколку било од љубов нема причина да се каете
Имам врска од 8 месеци, премногу сме интимни со дечко ми. Планираме да имаме односи за бргу време. Имам 17 години и воопшто не ми е страв, знам дека ова прашање е надвор од темава ама нова сум на форумов па неможев да најдам тема прикладна за воа прашање.. Не ми иде редовно менструација еве више 2 месеца ми нема дојдено, дали можам со сексот да си направам некој проблем?
Лилу,како мислиш премногу сте интимни со дечко ти,ме збуни .Мислиш премногу поврзани,се сакате? Мој совет ти е почекај малку да ти се стабилизира циклусот,телото сеуште ти се привикнува на оваа промена,треба малку време но се е во ред не грижи се. Според мене стрпи се уште малку ,се надевам дечко ти ќе има разбирање за тебе
Па имаме петинг ... Он ми рече ќе ме чека колку и да треба, ама некако мене ме фаќа желба и сакам многуу да го направам тоа шо поскоро .. Али сепак здравјето е по значајно така да ќе почекам да ми се стабилизира циклусот..
јас имам 15 години,и сеуште ја немам загубено,нити се брзам,нити се чувам,едноставно кога ќе се случи,ќе се случи,дека нели најубавите работи се спонтани мислам дека идеално време за тоа е на 17,18 години,секако со кондом,и со некој кој знаеш дека нема да јаде г.... за тебе по тоа најголем поздрав и бакнежи до вас,ве сакам сите најмногу иако не ве знам хахах
На 18 години. Не дека чекав полнолетство, туку едноставно таков беше периодот. Не се каам воопшто и не болеше. А најдобра возраст е онаа на која си подготвен. И да е на 16години, битно е со кого е и дали заслужува дечкото.
На 16 и пол. И не, не се каам, можеби беше рано но тоа е тоа. Се деси со човек кој ме сака, поштова, пази, го мисли најдоброто за мене... а и јас исто за него.
na 16 ipol posle tri meseci otkako bevme zaedno i vrskata ni traese dve ipol godini, no seksot nikogas ne go pocustvuvav kako vozbudliv, zabaven tuku kako edna rutina sega imam 21 godina i nov decko so koj sum vo vrska godina dena i mozam da kazam deka seksot e volseben )
Jas mislam deka nevinosta moze da se izgubi na vozrast na koja ti si spremna.Jas ja izgubiv na 14 znam deka bese mnogu rano ama toa e..