Ај и јас да се исповедам тука невиноста ја изгубив месеципол пред да наполнам 18 со мојт сегашен дечко,а претоа идевме 3 години и воопшто не ме напињаше во врска со тоа јас бев иницијатор
i jas ja izgubiv na tolku .. i se kaam poradi toa a segasniot decko sto mi e mi vika deka sum bila premnogu mala a i moze poubavo ke mu bilo ako mi bil prv posto veke on mi e vtor mene
Ја на 18 и не се каам уопште и супер ми е, за тоа да го направиш треба да се осеќаш спремна пред се и год до некаде се важни али мислам дека ако се осеќаш спремна нема да има проблем и уживајте
Imam 19 godini a nevinosta ja izgubiv letovo, shto znachi na 19 godini i 2 meseci, ne se kaam voopshto i mislam deka beshe najvistinskoto vreme bidejki odime 2 ipol godini, i jas mu bev prva, i tokmu toa me maci, kako i sekoe mashko mislam deka nema da saka da ostane samo so edna... sigurno saka ili ke saka da proba i so drugi...
е па ке посака некогаш како он така и ти не верувам денес во ова лудо време многу ретко е двајцата да си се први и да си останат со по еден партнер
На 20 години, со дечко што многу ме сакаше. Иако не бев луда по него, бев луда да видам што е толку посебно во сексот...и не се каев воопшто
Imam samo 17godini i nevinosta ja izgubiv minatata sabota. Malce se kam a pojcheto ne posto go naprajv so toj so go sakam.vrskata ne odi kako so treba samo se gledame ednas vo nedelata..
Штотуку наполнив 18 и невиноста не планирам да ја изгубам додека не завршам стредно.. освен ако ептен дојде коса до рамена
И јас се гледам еднаш неделно и тоа многу ме нервираше ми беше тешко ама веќе навикнав не замрај за тоа ако тој не се замара ти кажувам од лично искуство а далеку сте ???
Имам скоро 21 година , но досега никако не бев спремна со некој од бившите да го направам тој чекор. Сега мислам дека ја има вистинската особа до мене , но некако се плашам од неговата реакција како ќе биде 21 година а сеуште невина ...Незнам баш какво е однесувањето во тој случај ...