1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. Minnie-e

Minnie-e Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    1.892
    Допаѓања:
    7.626
    Па и не е толку страшно ако посака, битно е дека не мора да значи дека ќе проба. Сите посакуваме и имаме разни фантазии па не значи дека ќе ги исполниме. А што ако имал претходно други не може да сака пак со други да проба? Сепак тоа е индивидуално, а никој не може да знае што ќе биде понатаму.
    Така да Ангела немој да се оптоваруваш. Наместо да мислиш на тоа, уживај, направи да не не помисли на други :)

2. annggeella

annggeella Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0

Фала ти мини, ќе пробам колку што е до мене :)

3. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Нема потреба да се плашиш од неговата реакција, ако те сака ќе го цени тоа што си останала невина, т.е зависи од тоа како тој гледа на таа работа.(или ќе му биде мило што ти е прв, или нема да му биде сеедно зошто ќе треба да те учи нели дека си неискусна).
    Ако сметаш дека тој е вистинскиот сметам дека прво треба да си многу опшутена и отворена пред него, да разговарате на таа тема и да го подготвиш со време дека си невина и дека не ти е сеедно како ќе реагира. Пред се, ако тој е тој, ако го цениш и ако е вистинскиот кој нема да те искористи после тоа, слободно без двоумење те охрабрувам да го направиш тоа, ама прво со долг разговор на таа тема. :)
    Ова ти е совет од неискусна особа, ама во главно тоа би било најправилно размислување, па ти одлучи си.

4. BlackMarket

BlackMarket Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    266

И кај мене беше нешто слично, прв пат на 20 имав секс. Му кажав дека сум невина и прво не ми веруваше :D Шала на страна, oд како го убедив, се беше ок, беше доста трпелив... дури 2 месеци се бореше со мојот страв и мојот химен :) Само биди сигурна дека сакаш да го направиш тоа, па дури да раскинете после одредено време, да не се каеш дека си направила нешто што не сакаш. Иначе ако те теши имам еден куп другарки од по 21, 22 години што уште немале секс. И немој да се срамиш, срамота се децава денес уште цициња не им пораснале, се одлучуваат на тој чекор. :fubar:
    Ти посакувам многу среќа. ;)

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Angie.Angie

Angie.Angie Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    9
    на 15 години (скоро 16) после една година врска. 2 години вкупно сме со дечко ми и не се каам засега воопшто и не верувам дека ке се каам!

6. BlackMarket

Се зачлени на:
    17 октомври 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    266
    До сега не се каеш... А што би требало да се случи за да се каеш? Да раскинете? Значи за да не се каеш, би требало да се земете.
    Вака според мене, ти веќе убавото искуство со губење невиност си го имала, понатаму што ќе ти се случува со дечкото се дејствија кои не се поврзани со тоа. Таа книга одамна се затворила.
    Обично девојки што се каат за губење на својата невиност се тие што тоа го направиле многу мали, или со некој што не го познаваат, па ги откачил следниот ден, некој што ги излажал за да ги однесе во кревет, алкохол и еден куп други работи. Не долга врска која ја правиш да звучи како да си со него само зошто ти е прв. Немој да помислиш дека ти посакувам да раскинете или слично, само ти посакувам да гледаш малце посозреано на врската.

7. Angie.Angie

Angie.Angie Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    9
    Види, јас сега во моментов посакувам никогаш да не се скарам со него, но не знам што може да се случи утре, во иднина. Не живеам во розов свет каде што е се совршено.
    Не верувам дека ќе се каам некогаш што ја изгубив невиноста со него и на тие години, Да можеби според некого тоа е рано,но ете веќе се случи!
    На крај краева со некого мора да ја изгубиш невиноста па дали до крајот на животот ќе останиш со првиот или десетиот тоа е друга работа. Од пишаното не се бега.
    И да раскинам со него, ќе знам дека не ме искористил. Со него сум затоа што го сакам и добро се однесува кон мене, значи не поради сексот!Сексот е само знак на блискоста, интимноста и љубовта која постои меѓу нас двајца, а не средство за одржување на врската! Откако сум со него во овие 2 години ми се случија најубавите моменти. Не ме присили тој на секс, и двајцата го сакавме тоа.
    Напишав: ''не верувам дека ке се каам'' бидејќи доколку раскиниме, не е ли нормално во некој моменти кога ќе се сетам на него да помислам зошто баш со него, зошто баш тој, зошто не сум почекала?
    ПОЗДРАВВВ! :)

8. BlackMarket

Се зачлени на:
    17 октомври 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    266
    Поентата ми беше дека штом до сега не си се покајала, нема ни да се каеш. Не може на пример после 3 години ако раскинете, да ти текне дека си требала да чекаш за со некој друг и сл. Тоа сакав да ти кажам :D Поздрав и уживај во сексот :P

9. littleflower

littleflower Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    1.483
    На 25. Тогаш се чувствував подготвена и му верував на партнерот. Не зажалив :)

10. GirlMaCa

GirlMaCa Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    47
    На 15 ? :geek: Зарем не е тоа премногу мала возраст ? на 15 години некои девојчиња немаат ни добиено.А што ако сексот бил незаштитен? Ќе чуваше ли дете на тие години ? :!: Но,ако така си решила нека биде така.Ако сега не се каеш,нема ниту понатака да се каеш.Ти посакувам среќа во врската :* :$

На girl.9 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Angie.Angie

Angie.Angie Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    9
    Што ако сексот беше незаштитен!? :?: Па мислам дека секоја нормална личност барем првиот секс го има со заштита. Тоа е нешто што зависи од нас, ние определуваме како ќе биде... мислам дека ме разбра што сакав да кажам. :) Благодарам ! Поздрав :*

12. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.470
    Допаѓања:
    10.901
    Видете сега овие модерните девојки од 13-14-15 години кои ја губат невиноста на најмали години подоцна ги осудуваат другите девојки кои невиноста ја изгубиле на 19-20-21 .
    Свашта :swear: :swear: :swear:
    Стигнаа децата памет да солат.???

На MarchelineAmaru и betmenka им се допаѓа ова.
  13. Angie.Angie

Angie.Angie Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    9
  14. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Секс на 15, 16 години. Страшно. Деца сте бре уште, деца! Барем почекајте полнолетни да станете.
    :x

На thelittle17, MarchelineAmaru и Babi.A им се допаѓа ова.
  15. PunchMarmelade

PunchMarmelade Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    31
    20 :$

Со оглед на тоа што денешниве моми си стануваат жени на 13тина години,срам ми е да кажам јас кога за прв пат сум допрела маж. :D

16. Crinkle

Crinkle Активен член

Се зачлени на:
    3 април 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    8
    24

Со денешниов стандард, дури и срам ми е да си кажам кога било.

17. tina-63

tina-63 Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2012
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    1.694
    Jas ja izgubiv nevinosta na 17 god.iako bev vo vrska dolg period ama nezalam iako denes sum mazena za drug covek.Znaci slusajte go srceto ako sakate nekogo nema potreba od beganje.pozz

18. Rainforest

Rainforest Активен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    8
    Jас на 19 години.

19. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.891
    Допаѓања:
    11.288
    Не знам што толку се брзаат децава според мене средношколскиот период треба да помине безгрижно со другарки симпатии и несериозни заљубувања... колку пати само сум тешела другарки у средно што мислеа дека се бремени а 2 од нив и си се омажија :D уживајте бе има време за секс :) инаку за темава на 21 година со дечко ми :rock:

20. Thebestone

Thebestone Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    63
    Ја изгубив на 16г. :$
    Мислам дека беше се најнормално,па и се чуствував спремна.. Во тоа време (знам дека си бев мала), се појави баш тој кој го сакав... не би рекла најмногу до сите сега,ама навистина многу го сакав. НЕ не се каам како повеќето до сега, можеби тоа да ми се случеше сега во последно време пак многу повеке би се каела... :D И такви ми ти работи...