На неполни 20. Како и да е, бевме заедно некои 10-тина месеци, пред тоа се дружевме 2-3 години, и ден-денес по 5 години сме се уште заедно. Не ми е ич мака, ниту пак се каам.
Devojki jas ja izgubiv nevinosta na 19 godini, se sluci taka spontano deckoto go sakav i se sluci,rabotata e sto bukvalno samo ja izgubiv, znaci poslikovito se ,,skainav" samo i me bolese mnogu i poradi toa ne sakav da prodolzam ponatamu.potoa se razdelivme so deckoto..posle toa sum nemala odnosi so nikoj, sega ima 22 godini, me interesira dali sega koga pak ke imam odnosi dali povtorno ke ima bolka, krv ili ne?zatoa sto dolgo vreme ne sum imala nisto, vsusnost i nisto i nikogas ne bilo osven bukvalno ,,kinenje"...
Па твојата умисленост и фиксираност за твојот надворешен изглед попречуваат да бидеш и емотивно и физички достапна за било кого. Олади се малце од себе за да можеш да се загрееш за друг. Не сите ја гледаат надворешната убавина,пробај да понудиш нешто од внатре.
е па има шанси да те боли пак да не речам шансите се 100% сигурни дека ДА ќе боли,за крв незнам кај секого е различно,ама и самата знаеш не е болка за умирање ќе стегнеш заби за понатаму да уживаш.Ај сеа да не сум Офф топик,иако мислам имам пишано во темва,,јас на 21 год.
Добро вие нормални сте што ја губите невиноста на 14-15-16 години мислам лол тоа е ненормална работа и нешто треба да ви фали во главата за тоа да го направите...
^ Добро, а ти нормална си што им се мешаш во нивниот живот? Мислам кога ке престанете да се мешете во секоја чорба, м? Мислам ЛОЛ -,- Тоа е нивна одлука, нивна работа, не би требало да те интерсира на тебе. Глеј си ти за тебе!!
Се согласувам .јас да сум ке ставам едно тенџере на глава или не би излегла од дома. мислам секој сам си знае и одлучува амајас би се срамела.
Mozebi si vo pravo... dosega mnogu odlozuvav za se, izgleda treba poveke da razmisluvam na taa tema pozzzzz
Девојки не лажете се, секој сака невина девојка да земи за жена, тие што имале претходно повеќе партнери не се многу посакувани за идни сопруги, таквите ги користат само како крпи за една употреба но не и за повеќе. позз
Оу дијар. Чим се одлучиле да пишат на колку години ја изгубиле невиноста на јавен форум, тие ни го даваат нивниот живот на послужавник, никој не им се меша, МИСЛАМ. И треба да бидат спремни на критика, не секој има исто мислење.
Ako ima sreka mozebi i ke najde)) eve jas, da ne se povtoruvam, imam 24 godini i seuste sum nevina. Sigurno ne sum edinstvena...
Не знам и зошто тоа ти е воопшто комплекс? Или можеби пак те комплексираат девојки кои својата невиност ја изгубиле на 14? Немој воопшто да се замараш со тоа,јас како доктор пре би рекла да се влезе во сексуални односи подоцна,отколку порано. Јас и не би гледала на ова како недостаток,немој да паѓаш под мислења или потсмевања од девојки кои почнале со секс на 14-15 години.Уживај си.