Епа вака..ја изгубив на 16 години..премногу се каам!! бев со дечко кој ме малтретираше и не го направив тоа со волја само да му докажам дека го сакам..воопшто не беше убаво искуството..А сега имам дечкопрменогу го сакам..како да му кажам дека сум имала однос? Ме копка ова премногу и премн. ми е тешко..ве молам за совет..
Било па помнало си направила грешка не значи дека треба да плаќаш за неа цел живо ... мој совет е дека ако си имала односи еднаш не значи дека сега треба да се впушташ веднаш пак во нови, процени го дечкото овојпат и напраи го тоа кога ти ќе бидеш спремна овој пат да ти биде убаво искуство , а дечкото ако те сака нема да се замара , темата не ја почнувај не мора репорт да полагаш на секој дечко сега уживај во љубовта не се брзај никаде
Да и јас не сакам да се брзам.. оти многу си научив од претходната врска.. само сепак..ете и со друг ако е..ми е страв да не се разочара од мене..
Нема да се разочара ти си истата личност која ја сака , тоа што на 16 години си направила грешка воопшто не ја менува твојата личност и карактер нема зошто да се разочарува си била премногу млада си се излажала ,не значи дека вредиш помалку заради тоа гледам 27 години сигурно се грешка годините
Ако имате прекрасна врска, за на крајот да се разочара од тебе зашто не ти е прв, ти ќе имаш 1000 плус причини да се разочараш од него.
откритие на 21 век. wtf ????? ако сакат невина да земат и они нека се чуват невини,нели дека може од некоја невина девојка да направат употребена и фрлена крпа,греота е повеќе за машките,ќе нема со кого да се женат
Јас се уште сум немала односи,но отсекогаш ми било желба да се омажам невина,кога ќе влезам во црква во бела венчаница навистина тоа да е така и духовно не само физички...Сакав да прашам за мислење,можеби некој ќе помисли дека сум старомодна но не знам
Нема што некој друг да помислува.Секој си има свое мислење и секој сам раководи со својот живот. Направи го тоа што мислиш дека е најдобро за тебе. Нема да бидеш модерна ако изгубиш невиност,а не го посакуваш тоа И сигурно нема да бидеш прв случај што ќе се омажи невина.(секако ако го оствариш тоа)
на 18 и искрено чудно ми е како издржав до тогаш бев напалена леле мори мајко мене маж ми ми е прв и единствен ( до сега ) , се ми е супер и ок ама така едноставно бидна инаку на тие мажи што сега би сакале само невина за жена би им посакала да си останат single за секогаш ,кој век сме алооооооооооооо
на 17... тогаш мислев којзнае колку убаво сум си поминала,не ми беше дечко,само се гледавме 3 години,ама јас бев смртно заљубена,единствено што не ми е криво е што сум ја изгубила од љубов.. инаку,после него имав една кратка врска,ама не беше нешто незаборавно сексот... најубаво ми е со сегашниот дечко,и заедно сме повеке од 3 год.. со него сме пробале речиси се,со него прв пат доживеав оргазам затоа,мое мислење е да не се лажеме,без 2 неможеш да знаеш што е што
Jas sepak mislam deka 15-16 e sepak rano sepak ti si uste dete so se vika ali toa e moe mislenje , znam mnogu devojcinja so ja izgubile na 16 i se kaat , taka da pazite sto pravite! seksot e ubava rabota samo trebe da znaete da uzivate i sepak mislam deka ne treba da mu se odavate na nekoj muvac jas sum 21 godina i ja izgubiv nevinosta pred nekoj mesec ali imav vrska od 3 godini.