1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    негде прочитав 12 години....лелелеле се стаписав, дали е можно, па тоа девојче или кое и да е на 12 - па и 16 години , уште летате со памет бре, може машко многу лесно да ве смува...
    Трпение спасение, невиноста не се дава така лесно на првиот симпатија или незнам што,

јас ја загубив на 21 и не се каам затоа сто “задоцнив“, напротив, свесна го сторив и знаев што да очекувам и знаев што правам и со кого ..

2. bunnybunny

bunnybunny Активен член

Се зачлени на:
    13 март 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    19
    Прв пат зборувам на оваа тема ... Досега не сакав да зборувам за ова. Сепак, се надевам дека нема да има обвинувања од ваша страна кога ќе прочитате дека невиноста ја изгубив на 12 години.
    Бев на одмор со пријатели од моите родители. Имаше машки во кампот преку нашиот. Се познавав со едниот од нив и се дружевме ден-два. Една вечер ми рече да прошетаме но, прошетката тргна во погрешна насока, во неговиот камп. Не знаев што се случува, бев наполно изгубена. Следно што знам беше дека излегов од неговиот камп, но не бев веќе невина.
    Никогаш нема да си простам затоа што му дозволив тоа да ми го направи. Заборавив да спомнам, тој имаше 21 година и немаше разум ни совест! Очигледно нема сеуште...
    Ја немав и ја немам таа храброст да кажам некому за тоа но, затоа ве премолувам тие што имате можност да избирате кога ќе ви биде првиот пат, изживејте до 20та година, па дури потоа размислувајте за тоа!
    Животот е пред вас! :)

3. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.891
    Допаѓања:
    11.288
    Кога го прочитав ова ми дојде :puke:
    Си била ДЕТЕ , мислам дека е казниво со закон и се рачуна за полов напад врз малолетник иако не било силување ...
    Многу ми е жал што се случило тоа , дали разговараше со некој ?
    Барем се надевам ова ќе те направи посилна и попретпазлива во иднина ... Немој да се обвинуваш , 12 годишно дете не е способно да расудува правилно..

4. Chunga-Lunga

Chunga-Lunga Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    37
    22, 3 месеци пред да наполнам 23 :)

5. bunnybunny

bunnybunny Активен член

Се зачлени на:
    13 март 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    19
    Не, немам разговарано со никој... Не знам што би рекла доколку му кажам на некој што ми се случи. Навистина не сум толку храбра. :(
    А најлошото од се е... Кога излеговме од кампот ме праша кој по ред ми бил... Му кажав дека ми е прв пат и само ми се испули некако чудно и ми рече "Ајде ќе ти помини како ништо, ќе преболиш" ... Во тој момент истрчав, избегав од него, и ден денеска иако не сакам ни името да му го слушнам, кога ќе ме сретне в чаршија застанува за да се поздрави .. Иако не го добива истото за возврат. Никогаш не бев сигурна дали можам некого да го мразам толку многу.
    Сепак mimiiiii ти благодарам што не ме обвинуваш и благодарам на поддршката :) :*

6. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.424
    Допаѓања:
    6.952
    Ти си требала да го тужиш...За страмот и греота е то шо тој ти го напрајл...Одма требаше на некој да му кажиш ке му го покажеа местото кај му е...Ама те сфаќам и можам само да замислам колку ти било тешко и колкава траума си преживеала... ;(

7. bunnybunny

bunnybunny Активен член

Се зачлени на:
    13 март 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    19
    Можеби требаше токму тоа да го направам. Иако вака размислувам, знам дека доколку и сега тоа ми се случи, јас повторно нема да кажам никому.
    И верувајте, ни на најголемиот непријател не му го посакувам тоа..

8. Jovana21

Jovana21 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2012
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    7
    Jas na 16 godini.I ne mi bese krivo i nema ni da mi bide,bidejki sega imam 21 i uste odime so deckomi i se nadevam deka ke se zememe :)

9. izabela63-64

izabela63-64 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2013
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    44
    Јас невиноста ја изгубив пред 2 месеци и не се срамам да кажам дека на 19 години прв пат го доживеав моето сексуално искуство.Сепак сметав дека не сум доволно зрела за секс и не бев психички подготвена.
    Сепак не сум за секс под 16 години,затоа што тогаш сме сеуште многу млади.Не знам зошто но сите девојки сакаат да пораснат премногу брзо,со тоа што ке имаат секс. :puke:

10. bubibubibubi

bubibubibubi Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2013
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    25
    Јас невиноста ја изгубив на мои 17 ипол години

11. Leo-nora

Leo-nora Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    1.949
    Допаѓања:
    1.263

Jas na 20 i toa 3meseci pred da napolnam 21.ne bev vo vrska se gledavme samo. Mnogu mi bese ubavo so nego i valjda zasto sakav da ostanam so nego se odluciv prv da mi bide.Celi tie 3 meseci mislev deka rozi mi cvetaat,mozda mislev deka i toa ke napravi da ostanam so nego...ama sum se . Prestanavme da se gledame, ne sme ni vo kontakt veke. segaa mnoguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mi e maka zasto ete gavolot mi go zede umot. Sega mislam deka nema ni da se omazam poradi toa,deka nekoj ke mi prerece nesto za toa :D Nema sega da legnam so maz dodeka ne se vratam u normala, da zakrepnam ubo..pa posle pred mazenje ke mu kazam deka mi e prv,valjda nema da oseti zasto dolgo vreme ke nemam :D

12. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.891
    Допаѓања:
    11.288
    ^ Тешко дека ќе излажеш за такво нешто :^)
    Се надевам не си сериозна со кажаното . И колку и време да немаш секс , невиноста се губи еднаш :!:
    Кога си се впуштила во таков однос со мувач а си била доволно возрасна си требало да знаеш дека нема да те земе за жена кога не сакал ни врска ..
    Не знам зошто толку се каеш , возрасна си била убаво ви било , твоја работа . Може си имала преголеми очекувања ..
    Ама тоа е што е , не е крај на свет .
    А кога ќе дојдеш друг пат до сериозна врска верувам дека ќе се цениш повеќе сама себе , вредиш повеќе од еден химен , маж кој би тe сакал само за тоа всушност не те сака.
    Мој совет за понатаму не си дете 21 година , биди си искрена , ако пробуваш со вакви финти ќе излезеш бедна и многу лесно откриена , не се заморувај живеј си го животот ќе дојде и човек кој ќе те сака ..

На oblace1 и Leo-nora им се допаѓа ова.
  13. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    Не е крај на светот. И сигурен сум дека ако и тој е паметен ќе биде свесен за тоа.
    Ако па ептен е проблем, што се секираш, хименопластија и чао.

14. Chiwawa1208

Chiwawa1208 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    51
    Прочитав многу искуства пријатни и непријатни. Како и поголемиот процент од останатите членки на форумов мислам дека не е во ред тоа да се случи на 16 или уште полошо пред 16,но и да не се чека многу како на пример до 24-25 бидејки гинеколозите велат дека колку што е нежен хименот така и станува и поцврст и поеластичен како старееме такашто би бил поотежнат и поболен првиот однос,но исто така и психички би отежнало.Ги поздравувам девојките кои чекале до 22-25години,браво. Но сретнав многу мислења од маи девојчиња(15г) што искрено ме изненади каде оди младинава и колку тие од рани години се занимаваат околу тоа. Нормално е веке да почне она испитување околу сопственото тело,опипување,самозадоволување па потоа срам или не но сепак. Не осудувам никој,секој се чувствува онака како што се чувствува,но мој совет ако сте толку љубопитни околу таа тема разговарајте со некој повозрасен,некој што имате доверба и мислите декаке ве разбере и најпрво ке ви објасни се околу сексот и секако најважните работи доколку се најдете во таа ситуација,заштита од бременост,од сексуално преносливи болести како и тоа како психички би се сносиле со сето тоа. И да не подлегнувате под влијанија од околината као демек сте "задоцниле" или не дај Боже пак да бидете присилени или уценувани.Главата горе и сторете го тоа кога ке се чувствувате наполно подготвени. Еве и јас да го споделам моето искуство. Ја Изгубив невиноста на 2 месеца пред 18. Предходно ниедно мачко ме нема допрено ниту пак видено гола иако сум ептен либерална особа али ете ми било срам дури и во маичка со подлабоко деколте. Не и се предадов дури ни на првата љубов со кого бев од 15 години иако ме форсираше...за после 2 години да добие клоца иако сеуште имав чувства за него но не ми треба некој кој не ме цени мене како личност и моите принципи. Се случи токму кога ни најмалку не размислував на тема секс и со дечко кој ми се допагаше,имаше страст и кратко се гледавме. Бевме собрани лето друштво на попладневно кафе кога ние влеговме во соба и почнавме да се бакнуваме,..кога следниот момент ми ја соблече блузата(прв пат птред некој по прслук)...се освестив.Не го сакав,но имаше страст,имаше преубаво обликувано тело..уф О.О ....Само го изгасив светлото и прашав дали има заштита бидејки осетив дека сакам да го сторам тоа и го сторив.Не го чекав принцот на бел коњ,тоа го знаев.Траше едвај 15 мин.ме болеше,тој не сврши бидејки се тргнав затоа што почна да ме боли. И немаше крв така што нормално мислеше дека не ми е прв,но кога стигнав дома видов дека сум прокрварела но не веднаш бидејки лежев.Следниот ден ја прашал другарка ми и таа му кажала дека ми е прв а тој и се развикал затоа што не му кажала за да знае да биде понежен,и звонеше 100 илјади пати за да се извини.Јас никогаш повеке не му се јавив од тој ден. Незнам зошто,но не се каам за стореното,имаше неодоливо тело хах. Е вториот ми беше дечко,срцкаст на изглед -.- али немаше осет на тема секс и гледаше само за себе и исто доби клоца по краток период. Со сегашниот дечко сум 5 години,имам 23 тој 26 и се чувствувам како преродена.Секаогаш задоволена не само во сексот туку во било кој аспект од нашиот заеднички живот. Знае за моите предходни искуства и воопшто не ме осудил или слично,бидејки се е минато а ние сме сегашноста и ни е прекрасно,наскоро можеби и ке светне нешто на рачето :D а јас не се каам за ништо нити пак имам фајде од тоа сега. Така да девојки,бидете умни и разбрани и бидете верни на своите чувства.Ве поздравувам,се најдобро

15. burni.vreminja

burni.vreminja Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    1
    И јас го мислам истото, сексот е потреба која ја има секој човек..Како што имаме потреба од храна, вода боздух така имаме потреба од секс..Јас невиноста ја изгубив на 14 години но не се каам..Што мислите дали сум погресила??

16. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    На 18 ... :) :) :)

17. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    На 16 години ја изгубив мојата невиност со тогашниот и прв дечко кој навистина го сакав. Не прокрварев послем сексот, па мислеше дека не ми е прв..дури кога си отидов дома видов на гаќите крв..потоа следеа караници и луге ден денес не верува дека ми беше прв..ама било поминало,не се враќа времето назад. Сега си имам друг дечко и ми е супер, не ми пререкол нешто многу во врска со тоа што не ми е прв. :)

18. foreverinlove21

foreverinlove21 Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    на 16 години, одевме 1 год и 7 месеци, и уште сме заедно (веќе три години). премногу се сакаме, разбираме и почитуваме, и никогаш не би се покајала за оваа постапка, бидејќи бев комплетно спремна и знаев дека тоа сакам да го направам со него.

19. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.390
    Допаѓања:
    8.336
    На 18год со бившиот кој тогаш го сакав најмногу и никогаш нема да се покајам за сторенето, напротив мило ми е што тоа ми се случи со дечко кој сум го сакала,а не мувач :)

20. milichkaa

milichkaa Активен член

Се зачлени на:
    20 април 2013
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    12
    На 18 год и баш ми беше убаво бидејќи навистина се чувствував спремна и воопшто не се каам за тоа :D