Тоа што сега ме замара е тоа што времето минува, годините ми ми минуваат,а јас?! Но никако ја нема таа вистинската личност...
Види, убаво е првиот пат да ти биде со некој кој ке те сака и со кој ке ти биде убаво... Но исто и не е многу убаво да влезеш во брак кога си имала секс само со еден (не дека е најстрашно де) Зошто да го чекаш - ти го најди ! Немора врската да ти биде цела година или нешто, обично повозрасните во пресна врска чекаат околу недела две за прв однос, но мислам дека со твојата зрелост би требало да си спремна после месец дена.. Мое мислење де, пак ти си знаеш.. Но ако чекаш некој кој ке те сака бескрајно цела година без секс, мислам дека таков нема да дочекаш, дури и да е помал од тебе... Не се замарај толку, не си 40 или 30, има многу девици на 20 години, опушти се изгради си самодоверба и ке видиш се ке испадне како што треба
Јас имам 15 и не планирам до 18 да ја изгубам невиноста.имам дечко на иста возраст и имаме зборувано дека сме сеуште мали и се договоривме на 18-19..така нешо..сакам да бидам сигурна дека ме сака и дека нема да се каам,веќе сме заедно 10 месеци и многу ми е убаво со него но има време за секс
На 18ипол, и тоа неочекувано .. со мојот дечко и сеуште ми е !!! Го сакам премногу и многу убавооо ни беше !
На 17. Дечко ми се успаничи кога виде крв мислеше да не не сум нешто во ред, да не ме исекол, да не ме болело нешто... Абе душичка и јас него прва му бев
Тема што многу ја мразам имам 19 години имам дечко кои идеме за некои ден година...нејкам да му дадам се осеќам мала а знам дека не сум маала незнам како да објаснам ...
На 16, не се каам зошто пред се многу го сакав, одевме 2 години, а сега не сме заедно... ама тоа е. Ако некој те сака, изгубената невиност нема да е пречка.
Морам да ве замолам за помош, ми треба совет..Имам 17ипол години и се гледав со едно дете од почетокот на летото.Минатата недела ми спомна дека сака озбилна врска со мене и нормално дека прифатив бидејки сакав да пробам со него, ммммммммногу и цело време му велев дека не сакам така да се гледам само со него, оти тоа ми е најглупо нешто иии или озбилна врска или ништо едноставно..Ама има еден проблем, дечкото е поголем од мене 3 години и сексот му е нормална работа, сите негови другари си имаат женски и се сексуално активни и тој сака и ние двајца да пробаме, не ме притиска, вели дека ке почека кога ке сум спремна, ама мене ми е чудно сеуште ми е многу рано, и незнам КОГА Е ИДЕАЛНОТО ВРЕМЕ, ве моламммм помогнете ми
jas na dechko mi mu dadov posle 1 ipol godishna vrska jas imav 15 on 17..za godinite ne ti e rano, ali ako idete prekratko pochekaj bar use mesec 2