1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    На 16,после 11 месеци во врска...
    Не беше моментот аме ете се случи, па после 6 год. врска сега сме 3 години во брак :)
    Не се каам што ми е прв ,сакам да биде и последен
    Страшно ми изгледаше кога моите блиски другарки се разделуваа по долго годишни врски со првите партнери,плачев со нив...но ете преживеа сите :)
    Сега си имаат други брачни партнери ,но мислам не е тоа-тоа
    Може ќе ме осудите ама тоа е мое мислење,така сум воспитана

На Umbrella22 и Lovely93 им се допаѓа ова.
  2. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    На неполни 17 години и немам зашто да се каам, прво бидејќи го посакував тоа (го сакам и имаме јака хемија, не од љупобитност), второ, посебен е, еден од ретките машки што се навистина поштени и трето, сеуште сме заедно и здравје боже планираме и брак. :inlove:

3. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Не е ништо за судење, комплетно се согласувам со тебе. И јас многу жалам за долгогодишни распаднати врски, и да не ми се блиски луѓето жалам со нив. Кога гледаш среќен и вљубен пар мислиш никој и ништо на светов не може да ги раздели. Но, сè си има своја причина и не сè зависи од нас. Ако не дај боже нешто не е судено, нормално дека ќе преживеат, мора и да се продолжи понатаму. За сè си има причина. Не значи дека нема да засакаат повторно со ист итензитет, дури и повеќе. Но, доколку сè е во ред, и јас се согласувам дека првата љубов (вистинска) си е единствена. :)

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Yeeah

Yeeah Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    2.822
    Јас невиноста ја изгубив на 16 години, и многу се каам !!!
    Му се предадов на човек, кој беше никаков,само ме командаше и само ме искористуваше, незнам ни јас самата како му се предадов, се чудам сеуште, мада иако помина подолго време и што не најтрагично не ми течеше крв. Он после односот цело време ме прашуваше, кажи кој сум ти по ред? му викав дека ми е прв, но не ми веруваше, ми кажуваше дека имал некоја и он ја скинал и три односи после тоа и течело крв.. се обидував на секој начин да му докажам, но не. Он почна мн. да ме команда,дури и замислете нашите средби беа се кај него дома,или на некој темни места,и секој пат морав да му дадам. МОРАВ. да бев принудена, со сила,стварно се срамам од ова,јас му раскинав, после некое време ме побара и му реков А КОЈ СИ ТИ? и толку беше.. Имав и др. дечковци после него, но се НЕВИНА се праам. Многу ми е срам девојки, срам ми е да кажам дека сум имала секс. и се срамам од тоа што му се предадов на човек кој е грозен, и на кој му посакувам се најлошо. И се обидувам да не мислам на тоа но ме боли. длабоко во себе имам рана :/ Нон стоп ми се вртат истите прашања во глава;Што ако фатам дечко за сеериозна врска и ми побара? што ако некој ја отвори таа тема за разговор. И порано ги лажев дека сум невина, но баш имав една случка со еден дечко и ме праша и му реков:А што е битно тоа? му реков дека ја можам невина да му се праам, а после обратно да биде, а можам и да му врткам триста муабети демек се сум пробала а да нема врска .. кажете ми девојки, значи ме убива помислата што кје биде ако кажам на некој иден дечко дека не сум повеќе невина? :/

5. mercede

mercede Активен член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    jas ja izgubiv na 20god i se kaam zosto cekav tolku i zosto ne sum menjala partneri kako moite drugarki...edna godina go lazev deckomi nesum spremna i dojde toj den...no so solzi vo ocite...nemase nikakov dokaz za nevinost(krv).od togas vo nasta vrska dojdoa kavgi.TE CEKAV EDNA GOD A TI ME LAZES SI BILA I SO DRUG.bevme na ginekolog i mi kazaa deka himenot mi bil elasticen i ne doslo do negovo pukanje,30posto od devojcinjata ne krvarat pri prviot odnos ama mojot decko(segasen moj maz)do denes ne mi veruva,kaze ke mi priznaes na smrtna postela mozebi....neznam kako da go uveram.VIKAA ZA MAZOT SEKOGAS KE BIDES K**VA ZATOA PRAVI SO TI E KEF DODEKA SI MLAD...

6. jesica21

jesica21 Активен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    na 21 i mislam deka zadocniv :)

7. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Си згрешила што си згрешила со идиотот, битно си сфатила кога-тогаш. Не требало да му удоволуваш ама биднало. Да се правиш невина - НЕ, огромна грешка, поготово ако ти значи и му значиш на дечкото. Не се гради врска врз темели базирани на лага. :!: Ако останеш со него пример, цел живот ќе се чувствуваш лажно пред него, дури и тој да не дознае.

8. babibaby

babibaby Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    6
    можеби моево мислење не е за тука ама сепак... Одев со еден дечко година ипол тој уставри и ми беше прв дечко имав 15 години и он нонстоп ми зборуваше за да имаме односи. Јас не сакав зошто бев мала а и не бев спремна на нешто такво ама он не го разбираше тоа и од коа го одбив он почна ладно да се понаша онака бевзеа дури имаше и моменти коа ми викаше за што да одиме коа не сакам да имаме односи како само за тоа да ни беше врскав... Вршеше преголем притисок врз мене... и една вечер он беше сам дома и веќе незнаев што да правам како да го одбијам ( сум била глупа да сум сега уште одма ќе сум раскинела ама на 15 години што друго може да мислиш) и таа вечер требаше да имаме секс, ама јас бев премногу напната чуствував дека тоа го правам проти своја волја само за да не го изгубам... и се обидовме и за срека не бидна ништо.. и него му беше прв пат и неможеше да погоди да влезе во мене ништо он само што ќе ме допреше за да влезе во мене јас викав дека ме боли ама и он неможеше да погоди а и валјда и јас сум била премногу стегната и таа вечер не бидна он се откажа... и другата ден ми викаше пак да се обидеме ама јас не сакав и така одевме уште 5 месеци и не се случи ништо се олади мегу нас и јас му раскинав... Па така мојот прв однос се случи со сегшниот дечко на 17 години и која разликааа со него јас самата посакав да имам односи... Во врска сме 3 години и он никогаш не вршеше притисок ја знае многу добро приказната за со бившиот.. Он самиот ми кажа дека нема да врши притисок коа јас ќе се почуствувам спремна тогаш ќе биде.. и така се случи една вечер самата го посакав тоа и бидна и која разлика... он знаеше како да ме опушти и да не мислам на болката и бидна ... И сум толку среќна што својата невиност ја изгубив со прав човек со кој што сум и ден денеска заедно и знам дека ме сака и сум имала голема среќа што таа вечер со бившиот не се случи ништо и што решив да го откачам ако се случело нешто ќе сум се каела цел живот :D ама имало господ

9. Thallia

Thallia Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2013
    Пораки:
    2.805
    Допаѓања:
    18.795
    На 18 години, после една година врска, со човекот со кој останав во врска уште 8 години потоа...
    Мислам дека го направив во вистинско време, со вистинскиот човек иако повеќе не сме заедно.
    Тој ме чекаше додека бев спремна, без притисоци и присилувања.

10. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    ја изгубив невиноста пред 1 нед., имам 20 год. едноставно неќев да се чукам од позади( ни одназад немам имано секс). не знам што се деси, многу болеше, екстремно многу(нормално 20 год. нечепнато, тоа место ми беше веќе за'рѓано) и кога првото тоа беше немавме секс многу ме болеше, туку само искрварив, што ми е моменталната состојба, дали бидејќи сеуште сум немала секс се рачунам како девица или поради тоа што ми е скинат хименот( а можеби и не е, не дозволив да ми влезе) не сум веќе? просветлете ме

11. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Како може да си крварела а да си немала секс? Штом имало пенетрација, имало секс без разлика колку траел. Си имала секс, си крварела, што значи скинат ти е хименот и заклучок, не си повеќе девица. За болката не се секирај, сите не болело, некои повеќе некои помалце, индивидуално е.

12. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    немаше секс само се тудеше да влезе, не знам како да се изразам

13. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Без разлика, штом си крварела го скинал хименот и не си повеќе невина. Тоа е тоа. Но очекувај дека може да те боли и да крвариш и наредниот пат или наредните неколку пати.

14. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    не сум веќе девица... и не е најубаво чувство, искрено. повеќе од љубопитност него од желба направив такво нешто

15. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Ја знаеш поговорката, после ***** нема каење. Такви работи не се прават од љупобитност. Но и не си чекала баш малку, 20 години имаш, само барем да е со некој што го сакаш. Како и да е, да не правиме оф топик, за ова можеш во друга тема да си пишеш. :)

16. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    :o Е многу сум засрамена што на 22 ја изгубив.

17. Girly90

Girly90 Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2013
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    1.104
    Ја на 21.. Дури едно време мислев и невина ќе умрам :lol: Ама не се битни годините, битно е да си убеден дека тое е тоа што го сакаш. Јас до тогаш врските не ги сфаќав сериозно, ми траеја по месец ипол од кој само 5 пати ќе се видевме. Првата сериозна врска ми беше со дечкото со кој што идев 2ипол години ама знаев дека тоа треба да се случи, дури и он ме чекаше нешто повеќе од пола година.. Не ми се верува ни дека стварно помина толку време сеа кога се потсеќам дур го пишувам постов. Ама ете сепак ако се сака ќе се чека, нема брзање за да нема ни каење

18. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    На 16 години. Според мене, врска без секс не е врска.

19. ana-t

ana-t Нов член

Се зачлени на:
    19 ноември 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    jas na 16-tiot rodenden .... i koga prv pat se sluci toa decko mi rece "sega znam deka si samo moja" :inlove: posle toa veke 2 godini imame redovno odnosi i nemame nikakvi problemi vo vrskata, a mislam deka ako toa ne go napravevme nasata vrska ke traese uste 1-2 meseci najmnogu
    ako go sakate nego i ako sakate da go napravite toa so nego togas ne mislete se pa kolku godini i da imate ;)

20. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    На 18 години.Тогаш се осетив најспремна,ми проработеа хормоните и бидна работата.Не болеше премногу и најбитно беше со човек што го сакав. :)