Добредојдов! Се случи пред една недела Совршено. Никогаш немаше притисок, и беше БАШ водење љубов. Вреди да се чека. На 19 години
ако, ако/ јас 20 имам и искрено не дека ми се сакаше или имав потреба и сега се каам, требаше да чекам за момент кога и јас ќе имам желба за тоа, сега повеќе како да сум направила од љубопитност ми изгледа се/// пред два месеци иначе ја изгубив невиноста
Воопшто не е за тажно смајли. Баш убаво што не си избрзала. И јас на 19 сеуште немав секс. Па си бидна тогаш кога требаше Ќе биде ич да не му ја мислиш!
Не знам колку е содветна темава.. Но морам да прашам за мислење и како ја гледате ситуацијава... Вака скоро два месеци се допишувавме деноноќно на фб... И јас решив ајде конечно да се видиме , но згрешив во старт дури сега тоа го сфаќам не сакав да одиме некаде во јавност да пиеме кафе... Долго време бев сама а и претходно со кого и да бев секогаш мораше да има коментари и паметњаковци што се знаат и решив се да биде тајно да речам зошто стварно ми е преку глава некој да ми кажува што треба да правам... Не знам што се случи али се чуствував како да го знам со години првиот пат кога се видовме правевме муабет 3 саати без престан... и се така се беше супер јас продолжив со тоа дека ке одиме понатаму на кафе има време... На 6 состанок му се дадов и невина бев не знам што по ѓаволите ми се случи тогаш не ми беше гајле као ајде имаш 22 години редно е но со тек на време почнав да се јадам внатрешно постојано нешто се расправав со него почнав да се чуствувам како искористена... Сега не сум со него и помина време и јас сеуште се гризам за тоа дека ја изгубив невиноста и како можев да си дозволам да се препуштам и да го искучам паметот или тогаш го немав !?
Сакале се чуствувале подготвени и најважно повеќето знаеле дека нема да се каат... Што дека јас чекав до 22 кога сега се гризам себе си... Девојки најважно е да биде со тој што стварно го сакате!
nevinosta ja izgubiv na 17 godini so mojot iden soprug. Toj e postar od mene 8 godini no imase mnogu razbiranje za mene i sum srekna so na takov covek mu ja dadov svojata nevinost pa eve ne za mesec dena ke stapime u brak a i go ocekuvame naseto prvo detence
сеуште ја немам изгубено а веке имам 18 и пол години... мн ми е страф... бидејќи добивам информации од моите другарки дека мн болело и се плашам....
Parfemlilav,кај секоја девојка болката е различна.Jас од толку стегање и неопуштеност првиот пат џабе си ја мачев психата кога се излезе сосем во најдобар ред,воопшто не ме болеше .Hемој да имаш црни мисли ,и не се срамувај што имаш 18 години а не си имала однос ,напротив треба да бидеш горда на себеси поздрав
Прво научи дека не е страф туку страв и научи дека реченица се почнува со голема буква,а не мала па тогаш размислувај за секс.Сеуште си мала за секс иако веке имаш 18. Инаку ја изгубиив на 15 ипол,два месеци пред да наполнам 16.
Izvini no sto ima vrska kako se izrazuva pismeno? Devojceto ima strav od nesto i ne i treba dodatno nekoj da ja "uplasi" ako mozam taka da kazam
На 18 и не беше од љубов. Ама не се каам, иако потајно посакувам сегашниов дечко да ми беше прв. Барем ке бев третирана како права дама, али тоа е, шта чеш.. Тогаш не ми се чекало.
И јас така... и сеуште си ја мачам психата.. сите мој другарки се фалат каков им бил нивиот сексуален живот а јас само чутам кога ке започниме муабет на таја тема.....сепак фала на вашето одвоено време (hermosa ) кое ми го посветувате ,, на моето споделено мислење ........отсега нема да мислам дека тој ден или другиот ке ја изгубам невиноста... тоа нека дојде само од себе.. со човекот кој што го сакам и почитувам ( и тој на мене )
Искрајнооо не мислев дека на мојот правопис ке му најдете грешки... но нема веза... јас не барав др мислење што е надвор од темава која што некој ја има отворено ( На колку години ја изгубивте невиноста? )