2 месеци пред 18. По 10 месеци врска. Ама воопшто не болеше. Само многу многу ми течеше крв. И на наредните 2 обиди пак ми течеше. Како и да е, денес сме во брак. Вредеше жртвата ;P
На 17 години без два месеци, после 2 години и 1 месец врска.. Знам дека долго чекав ама тогаш бев спремна.. И на дечко ми му беше прв пат.. Не ме болеше многу, скоро ич, а и крв немав многу..
На 16 ипол, поточно 16 години и 10 месеци и сеуште сме заедно, јас нему една и единствена, тој мене еден и единствен
na 18 posle 2 mesecna vrska .... ne se kaam sega za sega bidejki sum so nego i mi e ubavo, mi pruza i vnimanie i ljubov....sepak koga mu dadov ne bev bas spremna :/ ama toa e
Јас сум заостаната или до вас е?? Читам тука на 14-15 губите невиност јас прв пат се лапав со дечко на 16 и уште имам 16 и неможам да се замислам да се ебам на овие години а после првиот дечко имав уште двајца мувачи и мн ми е чудно што читам...али ипак ваша работа си е
Леле кога ги читам некои на 12 или на 13 години изгубиле невиност ми иде да се фрлам некаде. Под 18 не ни треба да размислувате за тоа. Кој секс е тоа на 12 години, се ежам дури