Јас ја изгубив на 18 години беше од љубов секако со човекот кој го сакав мислам и сеуште го сакам де уште сме заедно (2 години и 5 месеци) ... и тоа
Па добро не било толку лошо.Јас тука паѓам во очај што уште не сум ја изгубила на 21,а и знаат од страна и притисок да ми вршат.Повеќето се чудат,мислат дека лажам.Понекогаш се чуствувам како изрод
Добро сега,да не бидам погрешно сфатена.Невина сум уште не толку по своја волја (ако така ме сфати некој).Сплет на околности,ај така ќе се изјаснам
Следен пат ко ќе си со такви луѓе, онака чисто информативно прашај ги што се тие повеќе од тебе само затоа што имале блиски средби со чичо Стојко или тета Пецана (во зависност од полот, офксрос, освен ако не се желни за експериментирање де ) во за ними складни возрасти, бре! Надворешниот притисок е најгрдото нешто што постои во „модерни“ општества како нашето. Си немала околности? Здрава и жива да си, ќе се наредат коцките и на тоа поле, и со момакот кој тебе ќе ти чини мерак и прави бура од страсти. И, најискрено се надевам дека тоа со изродот е повеќе во склоп на контекстот, и дека НЕ го мислиш тоа навистина. Јас, на 17 и кусур. Ништо посебно. Што се вели, сега повеќе ја знам и уживам во самата предигра, него ли тогаш во „целото пакување“.
На 8 години.. Возев скирол, скокнав да правам финти и ми се заглави скиролот во меѓуножјето и газот 2 дена ме болеше
На 18 и тој е еден и единствен ,со него сум во брак 10 години.И не можам да се изначудам на денешнава младина 13-14 годишни зборат за секс а во мое време т.е мојата генерација родени пред 30 години идеш со дечко ,па излагаш неколку пати за да се бациш,па после да те фати а за секс не доаѓало во предвид.На 13-14 игравме монопол ,карти ,земавме касети со другарките од видеотека гледавме тинејџерски филмови за секс не праевме муабет.Може такво било времето "заостанато "или така сме биле воспитани.
Имам скоро 19 години и сеуште сум невина, не ги осудувам тие што ја изгубиле на 17-18(пред 17 год се ми е прерано) сакам само да биде со некој кој го сакам и тој ме сака. Знам дека првиот пат секако боли, но најважно ми е со кого ќе го направам тоа а не каде, кога и како. Со вистинската личност овие работи не можат да бидат погрешни.
1 недела пред 17ти роденден сметав дека сум мала, али не се каам... подобро на 17 од љубов, отколку на 22 ради реда