А тие што чекале до 22год мислиш толку време се чувале за така ради реда да ја изгубат невиноста колку да се речи ? Не се битни годините девојче, битно е да се чуствуваш спремно и да си со личноста што ја сакаш. Секој си избира сам кога ќе го стори тоа, а и да ја изгубиш невисност на + 20, воопшто не е за смеа, баш напротив. Секој со среќата
Така кажав заради тоа што има многу предрасуди за губењето на невиноста на помала возраст, немав намера да ги вреѓам оние што го направиле тоа подоцна
Не оправдувам девојки кои го прават ова на 14-15 год , во некоја моментална детска занест .... ама па и не постои стрикна возрасна граница кога да биде ова , барем нека биде после 17 та година и секако со вистинскиот човек да се направи , не да се каееме после ...конкретно јас ја изгубив на неполни 19 год , и се каам премногу ,го направив со многу погрешна личност , ама бидна ,нема назад , сега кога размислувам , посакувам да бев уште невина , од колку со погрешна личност , и не би се срамела да сум , не се срамете , тоа што треба да биде ќе биде ,најдете прво вистинска личност , па после кревајте нозете , за да не се покаете и вие ... не се водете по некои нови моди и трендови , нека не ви боде очи тоа што сте невини , а вашите другарки се веќе сексуално активни ,сакајте го и ценете го вашето тело , не го давајте на секој и во секое време , само ради реда
На 17 години и никогаш не сум се покајала ни за првиот ни за било кој од партнерите со кои сум имала секс.
На 20 годпосле 2 години од вρсκата бидејκи тогаш се осеκав најспρемнаи сега сме сеуште во вρсκа 5 години и најубаво ни е и највише си се саκааме
Prviot seks mi bese na 17godini so decko mi bevme 1godina vo vrska do toj cin mi bese najubavo i najnezno uzivavme i dvajcata ne me pritiskase dvajcata go sakavme toa.Ne se pokajav nikogas.Seuste sme vo vrska i najubavo mi e
На 19 год. едно 20 дена пред мојот 20ти роденден. После 23 дена од нашата врска но воопшто не се каам знам дека он е тој.
Доста девојки во деновите околу роденден губат невиност. Зарем тоа го сфаќаат како подарок... no offense
Контекстот во кој се напишани постовите во стилот „20 дена пред мојот 17ти роденден“ е да се каже дека девојката била поблиску до 17тата година. Нема врска со роденденот.