Повозрасните велат несрди Бога за прв е убаво а за единствен не се зарекувај. Хахах малку рчкање на шала
Се сложувам не мислев да звучи како осуда мое проследено мислење само дфадов но пак ќе повторам секој како се чуствува спремно така и кога мисли дека е најправилно за него/неја тогаш далеку од осуда или дека јас требада посочам кога. Па и убава работа е кога ќе се проба маслинката нели хаха
Edna nedela pred 18 rodenden posle 3god i 7 meseci od vrskata.Ne deka decko mi ne si barase no jas ne bev spremna.Sega mi e maz taka da prv i posleden
Хив вирусот можеш да го закачиш и со орален секс, ич не му се секирај. Туку кондомите во рака и бркај работа
Еден месец пред да наполнам 17, а дечко ми имаше 19 и на двајцата прв пат ни беше и уште сме заедно и све иде супер
На 16 и пол, со мојот прв официјален дечко, со кого имаме 13 години заеднички живот од кои 5 години брак и 3 дечиња
На 19 години. Пред тоа одевме 8-9 месеци. Не беше спонтано, разговаравме дали е време да го направиме тоа. Сепак нема да го паметам како убаво искуство но не се каам. Не беше ниту прерано ниту прекасно и мислам дека баш таа возраст е соодветна, кога девојката е доволно запознаена и спремна за секс.