Сите машки на 11/12 год ја изгубиле невиноста, сигурно со некоја 45 годишна атрактивна плавуша со огромни гради и огромен задник. Блазеси ви....
Јас на 16 го имав првиот орален секс, анален на 16 ипол а вагинален секс имав дури на 18 прв пат хахахахха со дечкото со кој сум сеуште и не се каам воопшто со него го имав и првиот анален секс, а оралниот беше со еден друг дечко со кој идев 1 ипол година и потоа се скаравме....
Малку бегам од темава ама колку што видов нема баш некоја каде би го поставила прашањево,, Имам 17 исто и дечко ми идеме една година и имаме односи уште па од почетокот,, Дали мислите дека сум мала, бидејки јас сакам и се тоа али после тоа имам грижа на совест :/ Што мислите?
Скоро 22 години полнам и сеуште не сум погрешил да легнам со некоја. Но затоа како резултат на сексуалната апстиненција имам самоконтрола и можам да бидам во секој миг сконцентриран и енергичен во сите сфери на животот. Магична моќ се имало во апстиненцијата!
Леле многу мoдерни времинa, дoбрo ние сме oд постарите генерaци јaс на 26 сегa имaм 27и вопшто не ми е срaм и кривo
Пред 2 години, на 24 дечко ми (уште сум со него) се чудеше како во денешно време да има некоја невина на толку години хихихих
Читам и се крстам .... 11 годинки 12 16 17 .... но тоа е напредни генерации се сега, ние на времето се радувавме ако се бакневме на 17 )))
Na 15 .. Sakav da go cekam polnoletstvoto no se sluci .. Vo vrska bevme 7 meseci i bidna tocno na veligden .. Posle toa imavme prekrasna vrska od 3 godini me nauci na se sto znam sega .. I prekinavme poradi moja glupost .. Vo sekoj slucaj ne se kaam sto so nego ja izgubiv nevinosta bidejkji samo so nego bev sigurna vo se .. Moj sovet e dokolku go sakate mu veruvate i znaete deka ve saka ne se mislite za prviot sex godinite ne se bitnii se e do toa kako vie se custvuvate