Вие што сте ја изгубиле на 15 години,не дознаа родителите? Како реагираа? Дали мајките ве носат на гинеколошки преглед ?
Да беше во Америка сега другше ќе те гледаа. Хаха. Ќе беше црна овца. Ама ако. За кај нас не е. Добра си и така.
Имам 21 и за сега сум невин. На некој му е смешно, на некој не, ама на кој му е гајле што мислите бе ?!? ( ова ми дојде со рима хаха )
@Бугарката а што ти е тебе толку битно дали знае мајката на некој, и како изреагирала Он топик, на 18.
Добро значи форумов е за прашањаа ,моабет итн? Да. Епа? Ако сакам ке прашам,ми се може,не ме интерсира,прашав мислење
Ете видиш не сум размислил за тоа. Ама јас кажував како е за во Бугарија. Не реков дека ти си Бугарка. Како и да е, се разбравме мислам. А и што е битно тоа кој на колку се "скинал". Да не ве бираат за војска вас невините.
Дајбоже, сите И така имаме повеќе муда од 90% машки Он: Месец дена пред 18 роденден, сепак на 17. едит: темава како да си му гостин на Боки13 пред 10год
Ние за разлика од вас не се "кинеме". Нема што да скинеме. Он топик: Мене не ми текнува на колку, ама знам дека одамна беше.
A ti zivotot za majkati go zivees ? hehe dozna no ne vednas i taa znaese deka sum vo seriozna vrska so nego i znam deka znaese deka vekje sme go storile toa od vreme na vreme mi davase nekoj soveti i na kraj i se otvoriv i i priznav . Inaku interesno mi bese sto tokmu taj den koga ja izgubiv nevinosta pred da izlezam od doma ne i kazav nisto a taa na vrata mi rece odi so akl vo glavata sepak majki se custvuvaat neli S