Сосема се сложувам! Јас изгубив на 18.5 и воопшто не се каам. Тој е постар од мене 8 години но никогаш не инсистирал, ме остави кога ќе биидам спремна да го направиме тоа. Како и да е, воопшто не се каам, и нема да зажалам ако ми биде тој и последен, зошто е вистински уметник......
јас за првпат имав секс на 22 год и знаете не прокрварив како е мозно тоа а цуствував болака немав ни капка крв а ми бесе првпат
знаци не сум била сама ,казими како се справе со твојот децко дали те свате дека ја казувас вистината сто му каза јас имам проблеми не ми верува иако усте сме заедно поз
Немаше што да се справувам, не ме ни праша чоекот, си знаеше од порано дека сум невина, и ми веруваше, а со тоа што не ме праша, само го докажа тоа Дури јас сама почнав да се чидам зашто нема, он ми кажа дека не мора секогаш да има
дали беШе на гиниколог Што ти каЖа ,јас бев ми каза дека ми бил оШтетен малу ми дека другиот пат ке прокрварам ане се слуци тоа
Ни јас не прокрварив. Значи таа мембрана што треба да се скине и да почне крварењето е кај некои многу осетлива, па се кине и претходно без да имаш било какви односи и слично. Може од физички напор, возење точак итн... Или ако сте практикувале самозадоволување претходно... Така да-не мора да има крв секогаш и кај секого.
На 17 со дечко ми не беше бог знае што првиот пат, ама после 4,5,6, па и наредните3 години не можам да се пожалам
мислам дека си во право..за тоа разговарав и со мајка ми...и сепак решив да почекам кога се ќе дојде на свое место...да не избрзувам..кога тогаш ќе се случи но треба да е само од себе ) благодарамм
Nevinosta ja izgubiv na 21 god.Sega koga go kazuvam toa zvuci neverojatno, no vredese da pocekam. Nevinosta ja izgubiv so mojot soprug so kogo imam prekrasno since. Za mene toa bese pozitivno iskustvo i moj sovet e da ne se brza. Samata ke znaes koga e vistinskoto vreme. Poz
Jas ja isto izgubiv nevinosta na 18 god Taka i si sakav i mi se ispolni Seuste sum so istiot Prekrasno beshe
јас ја изгубив на 19 години, тоа прво искуство е најубаво, сеуште сум со истиот дечко, тогаш бевме во врска неполна година 11 месеци и си дојде само по себе, дали дека сум залјубена многу во него или незнам што е работа али јас не можам да замисламн секс со некој друг освен со него, годините според мене не се битни али не одобрувам прерано впуштанје многу е рано на 15-16 години
Колку години си? хммм сигурно не си била спремна па затоа болело многу без грижа душо понатака ке биде поубаво А да се навратам на одговорот-на 17,5 години
Na 17 so decko mi odevme 1 godina i prviot pat nekako bese bez vrska i na decko mi mu bese prv pat ama barem se trudevme dvajcata da postigneme da ni bide ubavo,i da kaj mene bese krv do kolene neznam so himen ke bese toa , so toj decko bev 6 god vo vrska i me izneveri a jas ne prostuvam neverstvo. Sega so ovoj decko mi e super i voopsto ne mu smeta toa sto ne mi e prv.