На 15 и не се каам што сум ја изгубила тогаш. Тој беше 6 години постар од мене и после продолживме заедно уште 3 години во врска.
Не го кажувај вака јавно. Ако види Бугарката маф ни е работа. Ќе те сотре и тебе и мене што сум те предупредил.
Па да ти кажам, секој има право на свое мислење. Ако на Бугарката не и се свиѓа ич гајле не ми е мене
Да да и мене ич гајле не ми е што мисли Бугарката. Она на 13 се "скинала", ама и пречи тие што се "скинале" на 15. А јас на 12 што сум се "скинал" не и пречи. Може има симпатии кон мене.
Се мислaм декa девoјчевo бaрaше прo-типс зa дa се снaјде дoмa сo нејзините кoгa ќе oткријaт. Али oк е, девoјчевo е 14 гoдини, a тoa е легaлнa вoзрaст зa секс вo Мaкедoнијa. Тaкa ли е @Бугарката? Прoверете и сaмите, и мене не ми се верувaше вo кoлку ретaрдирaнa држaвa живеaм... Сo секс едукaцијa не ни пoчнувaме (бaр вo шкoлите кaде штo oдев немaше), a дoзвoлувaме 14 гoдишни дa се влетувaaт вo тaкви oднoси.
Ова е кинеска држава. Реплика. Не само за тоа, туку се е отидено. За разлика од кај нас, во Бугарија веќе има часови по сексуално образование.
Мене искренo никoј не ми верувa a и не е вaжнo штoм јaс си знaм...Јaс дo 20 oд бев невинa.Oнoј сo кoј јa изгубив невинoстa беше мoјoт сегaшен сoпруг еден и единствен кoј ме дoпрел и бaш сум среќнa зa тoa и тoa пoсле свaдбaтa )))
jas ja zagubiv na 18 ipol i decko mi imase togas 18 ipol, odevme kazi reci veke godina dena koga se sluci toa i ete uste sme zaedno i ne se kaam voopsto, toa mi bese najpravilnata odluka