На 15 ипол и искрено се каам многу, бев неискусна и затрескана во дечкото што сакаше да ме искористи само. Сега имам скоро 18 и врска од година ипол и можам да кажам дека сегашниот го чуствувам како да ми е прв
јас имам другарка, која случајно пред извесен период онака во муабет на истава тема...која кога и дали е ок, ми рече па јас то направив тоа на 29,пол години (јас бев прва која не и веруваше, знаев дека има и пред тоа дечко) и не знам дали да и верувам но ја почитувам што го направила тоа покасно, а не на 18 на 19 не дај боже на 15
Jas izgybuv na 23 godini so decko posle kratko odenje... imase nekoja hemija megu nas i ne cekavme dolgo...mu kazav deka sum devica.i bese apsolutno vnimatelen i potresen kolku sto bev i jas i mislam deka mi e milo sto cekav podolgo vreme... Denes tOj decko mi e soprug i ne se kaam sto mi bil.prv i posleden
jas na 19 - za 3 meseca ke polnev 20 i mi bese ubavo i prekrasno cuvstvo i so vistinskata licnost ... bivsa vistinska licnost
На 18 ипол со дечко ми, (и тој со мене го скрши мразот) после две години се чуствувавме спремни и ете спонтано се случи. Воопшто не се каам бидејки си беме први (еден на друг ) заедно се "учевме" . Ете после петипол години во врска (три со "рокенрол" )сеуште сме заедно рокаме .
@sanjaeva Ми го зеде прашањето од уста. Не знам веќе што да мислам за делот од "ваквата" младина. На 13 бе
Не сaкaм дa судам, дефинитивнo. Секoј си имa свoј стaв и свoи "пoтреби" Прaшaв зa дa рaзберaм...среќнa ли е сo тoј пoтег? Сaкaнa ли е? Се кaе ли? Не мoже дете нa 13 гoд дa биде спремнo зa секс.
Дефинитивно немаме право да судиме за нечија постапка,желба, потреба. Јас за да не судам ( оти стварно некако не можам ,во конкретниот случај) сакав да го знам нејзиното мислење денес околу тоа .
И Анче, како беше? Што така млада? Сега колку год имаш? Едит...видов години, сега си се запишала средно...