На 18, со дечко на моја возраст. Си имав зацртано уште од мала дека што и да биде, пред полнолетство нема да изгубам невиност.. па така и испадна. И на двајцата ни беше првпат.. смотанковци.
Јас мојата невиност ја изгубив со доста постара девојка и беше прилично нервозно. Таа цела вечер хрчеше додека спиеше, а јас се пробудив доцна во ноќта и од досада почнав да ја чепкам за уши. Таа одеднаш врисна и ми рече да си ги спакувам работите и да ме нема. Од тогаш и се немам јавено
Здраво девојки,имам едно прашање за вас.На 18 год ја изгубив невиноста,но ни капка крв немаше откако почнав да имам односи,па ме интересира дали на некоја ви се има случено истото и до што може да бидне тоа така,бидејќи нели вообичаено е кога ја губиш невиноста ти тече крв. Ви благодарам однапред
Не е ништо срамно и страшно доколку не ти се јави крварење при првиот однос. Тоа значи дека најверојатно си имала поеластичен химен па затоа немало крв. Немаш простор за грижење, има многу девојки кои се соочиле со истото. Еве можеш да разлисташ и низ темава.
Да,читав и гледам има повеќе такви случаи,но сепак ме копка одвнатре како може тоа така да бидне кога нели порано жените додека не покажат чаршаф не ја зимаат за невеста.Па ако е тоа така денска многу девојки би останале немажени(фала богу па времето се смени) и мене не ми текна за тоа да отидам веднаш можеби нешто ке ми кажел
На 17. Бевме на одмор. Дури и се договаравме дека тоа ќе се случи кога ќе одиме на одмор сами. Со оглед на тоа дека и двајцата бевме подготвени, знаејќи ги последиците поради невнимателност и слично, плус тоа предходно испланирано воопшто не се каам за тоа. Младост лудост.
Јас сеуште сум невина, планирам да чекам до 18 години, бидејќи тогаш ќе бидам полнолетна и самата ќе одговарам за своите постапки. Може покасно од 18, но порано никако
Здраво девојки,ми треба ваше мислење и совет. Имам 18 ипол години и сум невина,со дечко ми сум заедно 3 месеци и многу ми значи, и сега сакам да му дадам ама незнам дали е многу рано зошто сме заедно само 3 месеци и ми е страв да не ме гледа со други очи после тоа иако знам дека и јас него многу му значам.. што мислите да му дадам или да почекам? (Инаку тој никогаш ми нема спомнато нешто во врска со тоа)
Не даваш никому ништо. Имај секс кога ти ќе сакаш. Без разлика на месеците заедно и годините кои ги имаш.