И јас исто како тебе идев 3 месеци кога „му дадов“. И мене ми беше прв пат, не размислував многу едноставно се деси една вечер и така. Еве сега уште малку ќе правиме 11 месеци, ни сменил мислење за мене и ме гледа со исти очи како и претходно. Така да, ако ти е убаво со него нема зашто да чекаш.
И јас после 3 месеци" *му дадов", ама имав 20 години, и прв пат ми беше. Еве сега 11 години сме заедно од кои 2 и пол во брак.
Јас на 20, скоро 21 со моменталниот дечко. Имав претходно неколку врски ама „не им дадов“. Не ми се брзаше И мислам дека нема идеална возраст ако е над 18 туку вистинска личност со која ќе бидете. Тие под 18 што се занесуваат и летаат во облаци а ни сами не знаат што прават за мене се уште деца.(Ако се пронајде некој нека не се навреди не е ништо лично )
Се согласувам дека мора да се почека до 18 години. Наместо да се има секс, подобро е да се ужива во детството. Не треба никој да брза да порасне.
Zdravo jas sum nova Imam decko se znaeme 5 god mi bese prva sema se skaravme i pak se smirivme sega sme zaedno i odime edna godina i dvajcata sakame da imame odnosi imam 16 god noemvri pram 17 a toj 19 sakam premnogu no custvuvam strav dali e to normalno da se plasam od nestovo? Se plasam da ne se poznava na mene deka sum ja izgubila nevinosta a kakov so e mentaliteto na lujgevo moza da mi izvadat muabeti deka sum kurva cesto se slucuva to , neznam zosto mi se pra olku bolni filmoj ama daj kazete posovetuvajte me
jas ne i dadof 8 meseci taja napnuvase ama ne mu dadov posle 8 meseci vidov deka nema da me iskoristi samo za edna vecer i mu dadov haha
Јас на 18 ја изгибив и се каам малку. Се каам само од причина шо чоеко не беше за мене, со мене беше само дури да ме легни и после 2 месеци раскинавме.
Сеуште сум невина уше малце ќе полнам 16че и не ми се мисли баш на тоа незнам дали има врска ова со темава,ама сакав да прашам дали ги боли и машките при прв секс?