На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. Lady_021

Lady_021 Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2017
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    54
    vaka znaci ednas sum imala i sega vtoriov pat nikako nemozam mnogu me boli da mi pomognete nekako ? sovet?

2. Srcka $

Srcka $ Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2017
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    5.438
    Јас ја изгубив на 17 години и да дека сеуште бев како дете ама не се каам не ни чекав 3 месеци да поминат, се видовме едно 5 6 пати и бидна но не останав со него и после тоа цела година немав однос.

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Sv. Nikolka

Sv. Nikolka Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2016
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    413
    На 24 ипол, бев при крај со студии, и не се кајам, но ете. . . раскинавме. Чинам, дека поради тоа се разболев.

На Istata od vcera и Lolo5 им се допаѓа ова.
  4. La diabla

La diabla Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2017
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    261
    19

5. lonelyroad

lonelyroad Активен член

Се зачлени на:
    5 декември 2016
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    5
    17

6. IvanaJenner

IvanaJenner Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2017
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    555
    На 19. :$

7. vasilevskabojana

vasilevskabojana Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2016
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    44
  8. Summerlove@2016

Summerlove@2016 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2017
    Пораки:
    244
    Допаѓања:
    310
    18ипол :) не се каам воопшто..после 1год. врска се случи тоа,сеуште сме заедно

9. marija1907

marija1907 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    2.857
    На 17 :D
    И ние сме уште у врска (со скоро година пауза)

10. DREAMER93

DREAMER93 Активен член

Се зачлени на:
    25 јули 2017
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    13
    19 ( идевме 1 година и ми раскина утре дента. )(facepalm)

11. AliciaSilver

AliciaSilver Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2017
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    210
    21 and still virgin :)^_^

На Istata od vcera, Lunadeeztac, T.e.d.d.y и 16 други им се допаѓа ова.
  12. Milena2003

Milena2003 Активен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    23
    13

На La.loca, Lolo5 и MikiTass им се допаѓа ова.
  13. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    760
    Допаѓања:
    341
    Можеби ќе е смешно можеби и не, дојдов во темава да дадам став и да ја кажам мојата ситуација во моментов.
    Не дека некој осудувам или нешто слично нормално секој си прави како што сака. За мене прерано е да се има однос на 16,17, па и 18год а да не зборувам порано. Сметам дека тој период е прекрасен за дружење и секако повеќе детски средношколски денови отколку размислувања околу првиот секс,кај ќе биде , каков ќе биде со кого и сл. Јас сум во врска 1година и 5 месеци со дечко ми, имам 19години и сеуште немам ништо такво со него секако дека имаме зборено на тема секс ама јас си имам кажано став и буквално не се обидел ништо за овој период. Додека пак другарките мои имаат дечковци по 1,2 месеци а веќе имаат редовни односи. Мислам дека не игра само улога девојката, и тоа каква улога има машкото во една врска на оваа тема. А"Ме чека" "му дадов" мене лично ми се ептен лоши. Никој не не чека тоа е момент кој е обостран ако има љубов а ниту пак нешто му даваме на некого...Не брзајте, се ќе биде во свое време верувајте.

На Stem3, Animali, КикиМаус и 11 други им се допаѓа ова.
  14. PreciousDiamond

PreciousDiamond Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    90
    21 и невина. Две годишна средношколска врска, па неколку месечна на факс и сега single. Не ме бива за авантури и one night stands. Ни потенцијален, ни врагови. Факултет, друштво се е супер. Само на ова поле "неостварена". (љубовно поле, не сексуално тоа ќе си дојде по првото)

На Lunadeeztac, girl-miri, ilyan и 5 други им се допаѓа ова.
  15. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.276
    За сите кои што немале секс до сега.. сексот не е ништо страшно.. не е нешто вау го напрајв ова. Секој го прави тоа. Сите имаат секс. Не е кизнај колкаво постигнување.. јас откако прв пат имав секс си реков вау се ''чував'' за шо? Ова е преубаво чувство и нормално е и често ја гледам неговата љубов во сексот секој допир, секоја нежност, потег.. никогаш не сум имала one night stand не ни планирам да имам. Ама тоа е ок за тие што сакаат. Имав потреба ова да го кажам затоа што често девојките, посебно, се плашат од овај чин, а не е ништо посебно, нели, дека секој го прави.. дури и животните :) .

На Stem3, hristinss, Meckicja и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Ambitious

Ambitious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    1.137
    Допаѓања:
    11.772

Донекаде си во право, но да бидеме реални, повеќето од девојчињата почнуваат сериозни врски на 17-18 годишна возраст, и на тие години почнуваат со односи и тоа е сосема нормално. Ако имаш љубов, се чуствуваш спремен, тогаш зошто да не?
    Секако не се согласувам ако на тие години се менуваат дечковци на секои 3-4 месеци и со секој се впуштаат веднаш во тие води, уште помалку не оправдувам кога се почнува со односи 13-14 години, но за мене ајде да не кажам 17 но 18 ми е сосема во ред.

На Mia-K и Lolo5 им се допаѓа ова.
  17. marijaaxl

marijaaxl Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2015
    Пораки:
    244
    Допаѓања:
    741
    На 18 и не ми е мака :D и вие што се првете невини и чекате да поминат години години во врската за да имате секс не ве сфќам :lol: ова си е само мое мислење ако има љубов и ако се сакате нема причина да седете и да чекате да поминат 2 години па да имате односи и грешите ако мислите дека вашиот партнер е посебен и не мисли на секс никогаш затоа што вие сакате да испаднете дама што ќе ја изгубе невиноста на 20 и +. Сите машки мислат на тоа, не дека им е дојдено само до тоа да не се разбере грешка.

На Alisa22, Lolo5 и krEM4Eto им се допаѓа ова.
  18. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    16,17,18? Неее...
    Ако си полнолетен, не си зрел.
    20,21,22? Пак неее, уште не си зрел. Зборам од мое искуство и околку . Сметам и јас избрзав на овие години, иако сум со него во брак, можеше да се одложи, ама ете ми леташе паметот.
    Кога си сигурен дека тој е тој, дека ќе остариш со него, тогаш си зрел за однос.
    Сексуалниот односот е многу повеќе од задоволување на страсти.
    И на 20 кога мислеш дека е љубов, не е...
    Така да , вие што сте немале, размислете дали треба да се случи таму и тогаш или може да почека!
    Знам на 19/20год често слушав: амаа ако не му дадам ќе ми раскине! Поголема глупост немам слушнато.
    Значи тоа е како некој услов за да останете во врска, да не се насочи кон друга. Ако мислите дека само тоа е единствениот квалитет што го поседувате за да задржите некој во врска, напред!

На La.loca, girl-miri, Ice&Fire и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Belgin1

Belgin1 Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2017
    Пораки:
    850
    Допаѓања:
    8.361
    Кој кога сака нека си ја "губи", негова работа. Нема да коментирам дали е прерасно или прекрасно.
    Не знам само луѓе каде ги наоѓате тие девојчиња што имале секс на 13/14 и од каде знаете дека имале? Се надевам дека таквите прашања на форумот не ги сфаќате сериозно зошто во голем случај се работи за тролови.
    А оние што имате по 18 години и врски, и се удирате во гради демек ме чека и многу ме сака само ќе се насмеам под мустаќ и толку. Не е мал бројот на оние со такви размислувања, а дечковците ги изневеруваат каде стигнат, нормално сите гледаат освен тие самите.

На Feminka22, Mia-K, Lolo5 и 4 други им се допаѓа ова.
  20. sareto29292

sareto29292 Активен член

Се зачлени на:
    27 декември 2017
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    4
    zdravoo devojkiii....sto mislite dali na 17 god e idealna vozdrast za gubenje nevinost? :)