1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. Lady_021

Lady_021 Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2017
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    54
    vaka znaci ednas sum imala i sega vtoriov pat nikako nemozam mnogu me boli da mi pomognete nekako ? sovet?

2. Srcka $

Srcka $ Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2017
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    5.438
    Јас ја изгубив на 17 години и да дека сеуште бев како дете ама не се каам не ни чекав 3 месеци да поминат, се видовме едно 5 6 пати и бидна но не останав со него и после тоа цела година немав однос.

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Sv. Nikolka

Sv. Nikolka Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2016
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    413
    На 24 ипол, бев при крај со студии, и не се кајам, но ете. . . раскинавме. Чинам, дека поради тоа се разболев.

На Istata od vcera и Lolo5 им се допаѓа ова.
  4. La diabla

La diabla Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2017
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    261
    19

5. lonelyroad

lonelyroad Активен член

Се зачлени на:
    5 декември 2016
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    5
    17

6. IvanaJenner

IvanaJenner Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2017
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    555
    На 19. :$

7. vasilevskabojana

vasilevskabojana Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2016
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    44
  8. Summerlove@2016

Summerlove@2016 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2017
    Пораки:
    244
    Допаѓања:
    310
    18ипол :) не се каам воопшто..после 1год. врска се случи тоа,сеуште сме заедно

9. marija1907

marija1907 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    2.857
    На 17 :D
    И ние сме уште у врска (со скоро година пауза)

10. DREAMER93

DREAMER93 Активен член

Се зачлени на:
    25 јули 2017
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    13
    19 ( идевме 1 година и ми раскина утре дента. )(facepalm)

11. AliciaSilver

AliciaSilver Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2017
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    209
    21 and still virgin :)^_^

На Istata od vcera, Lunadeeztac, T.e.d.d.y и 16 други им се допаѓа ова.
  12. Milena2003

Milena2003 Активен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    23
    13

На La.loca, Lolo5 и MikiTass им се допаѓа ова.
  13. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    307
    Можеби ќе е смешно можеби и не, дојдов во темава да дадам став и да ја кажам мојата ситуација во моментов.
    Не дека некој осудувам или нешто слично нормално секој си прави како што сака. За мене прерано е да се има однос на 16,17, па и 18год а да не зборувам порано. Сметам дека тој период е прекрасен за дружење и секако повеќе детски средношколски денови отколку размислувања околу првиот секс,кај ќе биде , каков ќе биде со кого и сл. Јас сум во врска 1година и 5 месеци со дечко ми, имам 19години и сеуште немам ништо такво со него секако дека имаме зборено на тема секс ама јас си имам кажано став и буквално не се обидел ништо за овој период. Додека пак другарките мои имаат дечковци по 1,2 месеци а веќе имаат редовни односи. Мислам дека не игра само улога девојката, и тоа каква улога има машкото во една врска на оваа тема. А"Ме чека" "му дадов" мене лично ми се ептен лоши. Никој не не чека тоа е момент кој е обостран ако има љубов а ниту пак нешто му даваме на некого...Не брзајте, се ќе биде во свое време верувајте.

На Stem3, Animali, КикиМаус и 11 други им се допаѓа ова.
  14. PreciousDiamond

PreciousDiamond Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    90
    21 и невина. Две годишна средношколска врска, па неколку месечна на факс и сега single. Не ме бива за авантури и one night stands. Ни потенцијален, ни врагови. Факултет, друштво се е супер. Само на ова поле "неостварена". (љубовно поле, не сексуално тоа ќе си дојде по првото)

На Lunadeeztac, girl-miri, ilyan и 5 други им се допаѓа ова.
  15. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.274
    За сите кои што немале секс до сега.. сексот не е ништо страшно.. не е нешто вау го напрајв ова. Секој го прави тоа. Сите имаат секс. Не е кизнај колкаво постигнување.. јас откако прв пат имав секс си реков вау се ''чував'' за шо? Ова е преубаво чувство и нормално е и често ја гледам неговата љубов во сексот секој допир, секоја нежност, потег.. никогаш не сум имала one night stand не ни планирам да имам. Ама тоа е ок за тие што сакаат. Имав потреба ова да го кажам затоа што често девојките, посебно, се плашат од овај чин, а не е ништо посебно, нели, дека секој го прави.. дури и животните :) .

На Stem3, hristinss, Meckicja и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Ambitious

Ambitious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    11.557

Донекаде си во право, но да бидеме реални, повеќето од девојчињата почнуваат сериозни врски на 17-18 годишна возраст, и на тие години почнуваат со односи и тоа е сосема нормално. Ако имаш љубов, се чуствуваш спремен, тогаш зошто да не?
    Секако не се согласувам ако на тие години се менуваат дечковци на секои 3-4 месеци и со секој се впуштаат веднаш во тие води, уште помалку не оправдувам кога се почнува со односи 13-14 години, но за мене ајде да не кажам 17 но 18 ми е сосема во ред.

На Mia-K и Lolo5 им се допаѓа ова.
  17. marijaaxl

marijaaxl Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2015
    Пораки:
    244
    Допаѓања:
    741
    На 18 и не ми е мака :D и вие што се првете невини и чекате да поминат години години во врската за да имате секс не ве сфќам :lol: ова си е само мое мислење ако има љубов и ако се сакате нема причина да седете и да чекате да поминат 2 години па да имате односи и грешите ако мислите дека вашиот партнер е посебен и не мисли на секс никогаш затоа што вие сакате да испаднете дама што ќе ја изгубе невиноста на 20 и +. Сите машки мислат на тоа, не дека им е дојдено само до тоа да не се разбере грешка.

На Alisa22, Lolo5 и krEM4Eto им се допаѓа ова.
  18. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.048
    16,17,18? Неее...
    Ако си полнолетен, не си зрел.
    20,21,22? Пак неее, уште не си зрел. Зборам од мое искуство и околку . Сметам и јас избрзав на овие години, иако сум со него во брак, можеше да се одложи, ама ете ми леташе паметот.
    Кога си сигурен дека тој е тој, дека ќе остариш со него, тогаш си зрел за однос.
    Сексуалниот односот е многу повеќе од задоволување на страсти.
    И на 20 кога мислеш дека е љубов, не е...
    Така да , вие што сте немале, размислете дали треба да се случи таму и тогаш или може да почека!
    Знам на 19/20год често слушав: амаа ако не му дадам ќе ми раскине! Поголема глупост немам слушнато.
    Значи тоа е како некој услов за да останете во врска, да не се насочи кон друга. Ако мислите дека само тоа е единствениот квалитет што го поседувате за да задржите некој во врска, напред!

На La.loca, girl-miri, Ice&Fire и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Belgin1

Belgin1 Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2017
    Пораки:
    847
    Допаѓања:
    8.358
    Кој кога сака нека си ја "губи", негова работа. Нема да коментирам дали е прерасно или прекрасно.
    Не знам само луѓе каде ги наоѓате тие девојчиња што имале секс на 13/14 и од каде знаете дека имале? Се надевам дека таквите прашања на форумот не ги сфаќате сериозно зошто во голем случај се работи за тролови.
    А оние што имате по 18 години и врски, и се удирате во гради демек ме чека и многу ме сака само ќе се насмеам под мустаќ и толку. Не е мал бројот на оние со такви размислувања, а дечковците ги изневеруваат каде стигнат, нормално сите гледаат освен тие самите.

На Feminka22, Mia-K, Lolo5 и 4 други им се допаѓа ова.
  20. sareto29292

sareto29292 Активен член

Се зачлени на:
    27 декември 2017
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    4
    zdravoo devojkiii....sto mislite dali na 17 god e idealna vozdrast za gubenje nevinost? :)