Колку што може синот да биде педофил кога ќе порасне, толку може и ќерката да биде педофилка и манијак. Колку што може ќерката да е жртва на педофил, толку може и синот да е жртва. Пишав да ти е страв ќерка да родиш за да се надоврзам на постот од погоре дека членка е женско, а ако беше машки член кој ќе кажеше дека на 13 години имал секс со 20+ годинша девојка, тогаш син ќе употребев во реченица. Да не дојде до забуна помеѓу родовите... Секој (без разлика на пол) може да биде и жртва и манијак.
Зашто бе, баш може да е корисно. Може да ја спрема за тест по математика, да купи пиво на нејзиното малолетно друштво, Евентуално ако добие прва менструација додека е со него може да ја подучи нешто што учел за човековото тело во средно, ако не бегал од часови нели. Е сега во диско едно 3-4 години нема да можат заедно, ама што е мала пречка за една вистинска љубов?
19 енд стил а вирџин. Кога ќе прочитам "гордост е тоа, не се давајте, не му давам, не се кинете" ми доаѓа да се убијам. Што давате? Што кинете? И не. Не е гордост. Тоа е човекова потреба и кад тад ќе се деси. Дали со чешел или полов орган свеједно. Не сме билки да се чуваме побогу. Кога ќе ми се присака ќе се чукнам со дечко ми . Буе
Е добро де 19 се само, секој различно созрева. Не значи дека ако ти имаш потреба дека и таа треба да има. Што сега треба да се чукнува со било кој само за да исполни нечии стандарди на сексуална активност?!
Потсвесно ти влијае тоа што ти е во наводници, јас многу малку или воопшто не начекав некој да спомне такво нешто на форумов и општо во животов што сум сретнал луѓе.
Скоро 18 (за 2мес) and still a virgin. Не осеќам потреба за сега, а и некако не ми се брза, цел живот е пред мене. Се осеќам уште како дете.
18 и некој месец. Сега со овој памет не би го направила тоа толку рано,барем не со тој човек,бидејќи останав млада ептен бремена и бев неискусна и неспремна за се,но тоа е што е.
Ниту ме знаеш, ниту ме познаваш. А најмалце си должен да даваш реплики кои не се ниту 1.4% потребни. Никаде не спомнав сексуални стандарди и чукнување со било кој. Многу на срце си земате, човек не може мислење да си каже.