19, за скоро 20 ќе правев. Се беше одлично, бев физички и психички спремна, драго ми е што почекав и што бев со вистинскиот партнер. 8 години подоцна уште сме заедно, наскоро ќе ми е сопруг.
Не сакам да бидам безобразна,не ни навлагам во детали,но мисалм дека требада поработиш малку на мислите,да се опуштиш,да разговараш со некој близок или психолог,затоа што не е ништо страшно и нема потреба од такво размислување. Според мене со аналниот би било пологично да мислиш " deka ke me raskine ke me raspori ke me unisti i ke me ostai da lezam kako mifka kako stara krpa " . Работи на себе,на мислите,пронајди некој кој ќе те сака,почитува,кој ќе те опушти и ќе те натера да посакаш да посакаш да водиш љубов со него.
Na 17godini ne planirano beshe i ne bev vo vrska so nego ali ne sakam da kazam deka se kaam ama ne mie seedno deka toa ne go napraviv so sakaniot covek..!
Каков Истанбул, и овдека ги шијат и тоа години и години уназат. Јас лично знам една од ,,сестрите,, абортираше и се соши и опп за мажот невинаа, она гол маж не видела у живот.
20г и уште сум невина. Не сум го нашла вистинскиот, а сексот го гледам како чин од љубов. Не се брзам никаде. Ова многу ми се допадна. Преубаво
17, неколку недели пред 18тиот родендем. И тоа типот шо тогаш го сакав и ми беше дечко ми раскина поради тоа дека сум го одбивала, не сум му давала и бла бла. Потоа испаднав со друг шо благе везе нема и се и*****в со него чисто да видам шо е тоа шо овој претходно ми раскина. Го сакав маме да му ебам ама немав со него и тоа уште некако ми е криво. Ама инат сум и тоа е тоа.
На 16 со дечкото идев 4 години сексот не ни беше најсјаен се надевам ке имам подобар некогаш ноо не се каам добро искуство а и потрае врската..
леле каков гест си направила, мислам бравос вистинска одлука си направила нека пукне од мака, а овој ебаниот мислам срам да му е како можел