па не е битно кој што е сите сме исти јас сум православна христијана туку како се станува муслиманка ? (oнака само прашувам од љубопитност)
Девојко не те знам ни познавам, немам ништо против ни тебе ни верата муслиманска да се разбереме само да те поправам на некој начин, не е убаво кога ја правиме помалку вредна и омаволожуваме другата вера спротивна од нашата . Знаеш дека Господ не ги сака гордите луѓе ? и оние кои ја порекнуваат другата вера ? И јас можеби сум нагласила дека сум Христијанка , ама никогаш не сум кажала дали е најчиста или единствена вера токму мојата . Не ми го земај за лошо ова . Позз
Не мила никако не те разбирам погрешно секој си ја брани верата своја, но јас така читам за мојата и во тоа верувам и ти ова да го прочиташе за твојата вера и ти така ке си веруваше и така ке кажуваше така?
Уууааауу. Која самобендисаност. Зошто е најчиста? Затоа што џихадисти обезглавуваат луѓе во име на Аллах? Инаку јас сум православна христијанка.
Најчиста?! Најчиста ли е поради тоа што го прават џихадистите како што кажа феминката погоре? Или што вашите жени ги забулуваат од глава во петици да не ги види некој затоа што според вас тоа е грев . Смешни
De bre ne me citirajte veke pa sto jas za mojata vera ova go procitav I nauciv I veruvam vo ova taka I vie pisetesi za vasite veri. Nee nisto smesno vasata da nee pocista slucajno.
Отиде темава у курац. Да не сум офф, горда православна христијанка, без симпатии кон други религии и припадности.
Моите ме крстиле во православна црква али јас баш и не се сметам за припадник на некоја вера. Се декларирам како атеист.
Никој не не забулува сосила. Аллах ни наредува, о Верничко покривајсе. Покривајсе за да неможе никој нешто лошо да ти наштети