Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На која такси компанија и верувате најмногу?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од cokacola, 17 мај 2015.

1. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.360
    Допаѓања:
    126.244
    Глобал.

2. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.876
    Допаѓања:
    5.212
    Толку е тешко да се најде такси петок-сабота од 8 часот навечер па натаму што искрено не пребирам каде ќе успеам да најдам возило. Но секогаш барам на повик.

3. Directioner005

Directioner005 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    2.405
    Глобал или Наше такси. Можеш да ги следиш колите, колите се во задоволителна состојба, се внимава на хигиена, а не коа ќе влезеш да смрди на цигари упиени и нечистотија. Цените се високи на сите таксиња, ама тоа е што е.

На Снегулк@23 и Anah им се допаѓа ова.
  4. Снегулк@23

Снегулк@23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    2.812
    Допаѓања:
    3.873
  5. Curious cat

Curious cat Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    2.474
    Да ве прашам, кои се тие red flags што ги забележувате кога станува збор за такси?
    Вчера од дома до дестинацијата каде што требаше да отидам еден ми зема 120 што е супер, обично до толку ми земаат. Супер човек, баш френдли.
    А на враќање, со друга компанија, таксиметарот се накачуваше за 2 денари секои 2 секунди, и му реков точно на пола пат да ме остаи, ми зема 140 само до пола пат, да ме однесеше до дома сигурно 300 и више ќе беше. И се налути коа му реков да не остаи на пола.
    Како да забележам кои се scammers?