T-Mobile постпејд.Задоволна сум, 90% од разговорите ми се во Мојот круг и добивам за 180 ден. 500 мин. кои знам и да ги натфрлам .На припејд имав далеку поголеми трошоци. Лута им сум што ја нема чантата од Клуб360 што со месеци ја барам,ама сега за инает ќе им земам телефон ,има нови понуди некоја минимална доплата на поените од претходно.
На т-mobile и на vip на сметка и дефинитивно од вип сум позадоволна се утепав од зборење за 300 ден месечно(тарифата од 600 на промоција склучив договор за 300)и сите вип се бесплатно,односно 1000 мин.месечно
ја сум и на вип и на т-моб на претплата али ич не сум задоволна од т-моб а на вип топ ми е имам 500 претплата и се русувам од зборење негогас и не ги дотросувам...хихихи...а и имат добри телефони во понуда кога ке ти замине рокот на претлата па пак да се рег си земас нов убав хиухуху а т-моб се превара жива од кога ги молам да ми го искучат не и го исклучуват тел пореметени со све се или до вработениот е хеххехе
потполно се согласувам...лажат сушат ама тоа е....ќе си чекам да истече договорот и после на вип ќе се префрлам
На вип...презадоволна сум...беспларни минути, 2,5 ден.порака, 2,5 ден мин. Ама и од Т-мобиле си ги користам бесплатните пораки кај има на гаге јас таму сум
на t-mobile сум претплатник веќе 7 години и не планирам да раскинам договор и на one сум два месеци, со една година без претплата само ако прекорачам си доплаќам, ќе видиме како ќе се покажат како мобилен оператор