на ВИП постпејд и сум задоволна, со оглед на тоа што имам бесплатни минути кон сите ВИП бореви, а сите најблиски ми се на ВИП, сосема ми одговара...
Бев долго време на ВИП, али откако ме испокрадоа сум на Т-Мобиле и сум прилично задоволна со тарифата што ја имам
бев до сега на сите оператори претплатник,и така и така сум задоволна од било кој. ни повеќе ни помалку.но сега во последно време ја користам исклучиво мрежата на вип и услугата зборувај со твоите пријатели за 1000 минути,ок ми е ама чудно ми е дали е можно да се истрошат 1000 минути за помалку од еден месец а не си претерал со зборување?мене редовно ми ги земаат минутите пред време непотрошени .
На Оне пост-пејд но си зедов сега и бројче на Вип ми се гледа некако поевтино во Оне ме дерат ептен е скапо.
На t-mobile, при-пејд и не сум задоволна, си го сакам бројчето бидејќи ми е лесно а и си го користам од 6 одделение а користам и на one, пост-пејд бидејќи имам бесплатни минути и се слушам со дечко ми од тој број Со цел да не трошам многу.
На ВИП сум и овој месец ме ограбија ми ги скратиа бесплатните и јас си зборувам, зботувам и сметката огромна
т-мобиле --- Сакав да се префрлам на ВИП али бидејки небеа фини продавачите во продавницата кога отидов да си купам број им се налутив. Не дека во т-мобиле којзнае какви се али тоа е што несакам да менувам број .
Претплатник сум на ВИП. Имам две бројчиња. Едниот за секојдневна употреба со секој, а другиот ми е за семејниот круг (бесплатно ми е на 3 броја)