Како што можев да заклучам од сите ваши постирања, покрај редовниот оператор секогаш е тука и VIP јас сум корисник на T-mobile веќе 7 години и можи да се речи дека бев задоволна, но во последниот период не сум
Моментално на вип и оне. Од вип сум препрепре...задоволна, на претплата сум и се отепав од зборање. Оне го користам веќе од кога знам за мобилен и затоа не го менувам, сите ми го знаат тој број.. А т-мобајл користев минатата година и воопшто не бев задоволна, па затоа го променив
Бев претплатник на Т-мобајл, добри 8 години. Во последниве две години почнаа да претеруваат со тарифирањето и со ненормално високите сметки. За домашниот телефон, сосе интернет не ми доаѓаше толкава сметка . Ќе се пожалиш на висината на сметката, па после излегува дека викендот се рачунал од 12.00 часот во сабота, па им се згрешило во системот нешто......епа, мижи Асан-да ти баам работава. Ми истече договорот и си го префрлив истиот број, со истиот префикс на ВИП. Засега сум задоволна, бидејќи се убивам од правење муабет за цена која е три пат помала од онаа која ја плаќав за Т-мобајл. Т-мобајл како бренд, ги почитувам, но додека се работи за мојот џеб- ќе ги фаворизирам и ќе ги користам услугите на ВИП.
јас сум многу задоволна од VIP ..на претплата сумм..имам бесплатни минути со цела мрежа на Vip...Супер ее
t-mobile... ама воопшто не сум задоволна... сакам да се префрлам на космофон се надевам дека тие не се полоши
Vip.. многу сум задоволна од услугите ама недостаток е тоа што брзо се губи мрежата... одам на пр во подрум.. немам мрежа.. сум излегла вечерта во некое кафуле ми стигнуват порака добредојдовте во Албанија.. абе господ да чуват