На T-mobile и на Vip, ама далеку позадоволна сум од T-mobile. Секогаш има мрежа кога на Vip "случајно" ќе му снема.
остај мрежата што му е крш во моментот најповеќе кога ти треба нема пссс нерва ме фаќа планирам едно бројче на оне да земам...
T-Mobile и тоа 3 броја -.- ама за скоро време на вип, сите другарки презадоволни ми се , до пред некое време и ја бев од T-Mobile ..додека за половина од тоа што го зборам јас, моите другарки ги чини 500 а мене 1500! а и благодарение на wifi-to и "бесплатниот" нет ми има дојдено и 3900 сметка
One, 3та година. Уште неколку часа и ќе славиме годишнина 8ми август 2008ма го потпиша татко ми првиот договор. После истекувањето добивме супер понуда 4000ден. бонус за телефон или за 6наредни месеци за сметките а и така ќе продолжевме со нив.
Бев претплатник на Т-Мобиле.. а пред 2 дена купив и број на ВИП Инаку да.. од ВИП сум многу позадоволна отколку од Т-Мобиле..
ВИП зашто јас сум ВИП-личност, се шалам имав и од космофон на времето и од т-мобиле но не бев нешто мн задоволна, па не сум ни сега со овој така да сеедно ми е