Во врска сум со T-Mobile, ама во последно го изневерувам во Vip. После многу молења од другарки, зедов бројче од Vip (затоа немаше мрежа неколку дена, затоа што КОНЕЧНО јас земав бројче)
T-Mobile.. Мислам дека се предобри. Најпрво можам да праќам по 5 бесплатни пораки во еден ден. Исто така зборувам бесплатно со семејството секој ден и плус имам бесплато со цела T-Mobile мрежа ама само ВИКЕНД!
На T-Mobile сум од кога имам мобилен што значи цел живот.. А веќе 2 години имам и на Vip бидејќи фамилијарно бесплатно збориме сите. Ама верна ќе му останам на T-Mobile засекогаш, бидејќи се знае што е квалитет
До пред некој ден,бев на T mobile со број стар сигурно 10 години, кој го обожавав. Ама сега од ВИП зедов телефон и со него и нов број, не дека не бев задоволна од првиве, али околностите беа тие, морав да сменам.
Вип.најдобри се. не ти го исклучуваат телефонот на секоја недела ако не си ставаш кредит од 200 денари. ха ха не ме смеј.
се преродив со VIP, претходно скоро 10 години бев на T-mobile, но премногу плаќав ама малку зборував. единствена забелешка за VIP е проблемот со мрежата
Си земав скоро од вип бројче засега добро е, имаат ефтини понуди само што мрежата им е никаква. Кога ми треба највеке, нема мрежа. Имаат ли барем можност за броеви во кругот? Видов нешто на страната на вип (вип пријатели пишуваше) ама не сум сигурна дали функционита на истиот начин како у т-мобиле, дали се поефтини разговорите мегу тие броеви или е тоа некоја тарифа.