На кој мобилен оператор сте претплатник?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од SummerGirl, 18 август 2010.

1. PrettyWoman

PrettyWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    19
    VIP :)
    prviot broj mi bese od mobimak pa imav od cosmofon i ovoj sega mi e od vip i sum najzadovolna od ovoj operator

2. emzzi

emzzi Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Значит најјдефинитивно Т-Мобајл е најјскапо ама најјубо..:) Од ко памтам дека имам мобилен сум на Т-Мобајл и од таму имам и мобилни и се..Најјорганизирана и најјдобра компанија во Македонија и пошироко..:) Поздрав :*

3. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    На ТМ бев 5 години и пред еден месец се префрлив на Вип бидејќи се стварно поефтини. Што се однесува до бројот, си го задржав од ТМ, се плаќа 200 ден за откажување, и после кога си на вип ти ги префрлаат како кредит, си го задржав бројот бидејќи како што кажа LaLy all the cool people hang on there :D ;)

4. rak1

rak1 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    45
    Јас сум веќе 4 год на Т-Mobile но некако Vip нуди по поволни цени за разговори па размислувам да се префрлам таму..

5. martina-srcus

martina-srcus Нов член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    14
    jas imam broevi od site tri operatori no kako i da e vip e najdobar sto se odnesuva do cenata na tarifite drugive se izgor so cenite kako da nemaat dusa zatoa i da vi kazam deka odkako go imam broijot na vip ne razmislivam dali treba da svrtam pa dali e na ovoj ili onoj operator itn ednostavno go zimas telefonot i se zaboravas so zborenje.

6. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    t-mobile, и сега за сега сум презадоволна, на претплата сум се убивам од зборење а сметката не е повисока од 500 денари, тарифата ми е иста кон сите оператори

7. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Претходно бев претплатник на T - Mobile, бидејки премногу крадат,само што ќе ставев кредит,парите одеднаш ми ги снемуваше,без разлика колкав е кредитот,сега сум на One на постпејд,сега за сега е добро,а за понатака незнам како ќе биде,бидејки тазе :D претплатник сум на оне :)

8. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    бројот ми е од vip сега за сега :lol: добри се поефтино е од останативе за зборување пораки и сл. ама пак затоа за телефони и такви слични понуди не ме бендисват посебно на претплата не знам некако му немаат смисла, |( :!: а за тоа t-mobile се закон и имаат слични интересни понуди, па така да можеби пак ќе си се вратам на T-mobile :)

9. mishovska

mishovska Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Јас сум претплатник на Т-мобиле и ич не сум задоволна од операторот ама не мозам да го сменам оти дечкото исто користе број од Т-мобиле и не сака да го смене операторо за жива глава оти сите му го знаат стариот број :)

10. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.468
    Јас сум на Т-Mobile aма сакам да се префрлам на Vip дека е поефтино. Овие првиве некако поткрадуваат ( пред 2 год. зедов уште еден број со 6оо ден. кредит на него, пред Нова Година имаше нешто акција и требаше до НГ да се потрошат. Арно ама јас не ги потрошив сите и на 5-6 дена пред НГ имав околу 300 ден. и ми ги зедоа, прашав во салонот на ТМ зошто така, ама џабе), се надевам со вториве ќе е поарно

11. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.546
    Допаѓања:
    11.030
    Дечки одамна ме прашавте за тоа како се активираат бесплатните пораки на one..Еве ќе ја цитирам пораката што ми стигна.

12. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    239
    Вип и само бип.До пред месец ипол бев на one ама бидејќи бев на сметка многу ме крадеа,а сега за 500 ден месечно се убивам од зборење.Среќен е тој што кога ми ѕвони не е зафатено :D

13. Nannaa

Nannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2010
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    31
    има за 69 ден 400 мин бесплатни кон еден број месечно јас имам наместено и супер ми е за сега. а иначе јас сум на one ама ептен крадат кога ке му текни ми тргат кредит. пред точно 10 дена ми тргнаа кредит од 80 ден. а тој ден не ни го кренав тел.. :@ и 31108392478023 пати се имам расправано имам молби пуштано ама џабе ич не се озбилни....

14. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    На Т-Mobile за вработените и странките -А на ВИП приватно . :)

15. Decibel

Decibel Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2010
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    63
  16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Т-мобиле пост пејд и задоволна сум.

17. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    Фала многу багуфче баш ќе пробам.Инаку мене ми нема стигнато вакива порака.Идиоти многу ме нервираат и се слагам со другите дека крадат и дека воопшто не се озбилни.

18. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Јас сум на ONE и тоа на пост-пејд...Сега крајот на Октомври ми истекува договорот и нема да го продолжам.
    Воопшто не сум задоволна! :(

19. femina.sk

femina.sk Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2010
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    144
    Јас сум на ТМ ,не знам дали можам истиот број да го префрлам на Вип иначе ако можам одма ќе се префрлам...Ич не сум задоволна веќе 3 пати ми крадат по 200 ден. :@ и ја имам активирано услугата 200 ден 500 минути,ќе зборам 30 минути и после "сум немала доволно кредит за следни повикувања" :@

20. TinaM25

TinaM25 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    41
    На VIP сум, постпејд и задоволна сум максимално од сето она што го нудат. :clap: