VIP prviot broj mi bese od mobimak pa imav od cosmofon i ovoj sega mi e od vip i sum najzadovolna od ovoj operator
Значит најјдефинитивно Т-Мобајл е најјскапо ама најјубо.. Од ко памтам дека имам мобилен сум на Т-Мобајл и од таму имам и мобилни и се..Најјорганизирана и најјдобра компанија во Македонија и пошироко.. Поздрав
На ТМ бев 5 години и пред еден месец се префрлив на Вип бидејќи се стварно поефтини. Што се однесува до бројот, си го задржав од ТМ, се плаќа 200 ден за откажување, и после кога си на вип ти ги префрлаат како кредит, си го задржав бројот бидејќи како што кажа LaLy all the cool people hang on there
Јас сум веќе 4 год на Т-Mobile но некако Vip нуди по поволни цени за разговори па размислувам да се префрлам таму..
jas imam broevi od site tri operatori no kako i da e vip e najdobar sto se odnesuva do cenata na tarifite drugive se izgor so cenite kako da nemaat dusa zatoa i da vi kazam deka odkako go imam broijot na vip ne razmislivam dali treba da svrtam pa dali e na ovoj ili onoj operator itn ednostavno go zimas telefonot i se zaboravas so zborenje.
t-mobile, и сега за сега сум презадоволна, на претплата сум се убивам од зборење а сметката не е повисока од 500 денари, тарифата ми е иста кон сите оператори
Претходно бев претплатник на T - Mobile, бидејки премногу крадат,само што ќе ставев кредит,парите одеднаш ми ги снемуваше,без разлика колкав е кредитот,сега сум на One на постпејд,сега за сега е добро,а за понатака незнам како ќе биде,бидејки тазе претплатник сум на оне
бројот ми е од vip сега за сега добри се поефтино е од останативе за зборување пораки и сл. ама пак затоа за телефони и такви слични понуди не ме бендисват посебно на претплата не знам некако му немаат смисла, а за тоа t-mobile се закон и имаат слични интересни понуди, па така да можеби пак ќе си се вратам на T-mobile
Јас сум претплатник на Т-мобиле и ич не сум задоволна од операторот ама не мозам да го сменам оти дечкото исто користе број од Т-мобиле и не сака да го смене операторо за жива глава оти сите му го знаат стариот број
Јас сум на Т-Mobile aма сакам да се префрлам на Vip дека е поефтино. Овие првиве некако поткрадуваат ( пред 2 год. зедов уште еден број со 6оо ден. кредит на него, пред Нова Година имаше нешто акција и требаше до НГ да се потрошат. Арно ама јас не ги потрошив сите и на 5-6 дена пред НГ имав околу 300 ден. и ми ги зедоа, прашав во салонот на ТМ зошто така, ама џабе), се надевам со вториве ќе е поарно
Дечки одамна ме прашавте за тоа како се активираат бесплатните пораки на one..Еве ќе ја цитирам пораката што ми стигна.
Вип и само бип.До пред месец ипол бев на one ама бидејќи бев на сметка многу ме крадеа,а сега за 500 ден месечно се убивам од зборење.Среќен е тој што кога ми ѕвони не е зафатено
има за 69 ден 400 мин бесплатни кон еден број месечно јас имам наместено и супер ми е за сега. а иначе јас сум на one ама ептен крадат кога ке му текни ми тргат кредит. пред точно 10 дена ми тргнаа кредит од 80 ден. а тој ден не ни го кренав тел.. и 31108392478023 пати се имам расправано имам молби пуштано ама џабе ич не се озбилни....
Фала многу багуфче баш ќе пробам.Инаку мене ми нема стигнато вакива порака.Идиоти многу ме нервираат и се слагам со другите дека крадат и дека воопшто не се озбилни.
Јас сум на ONE и тоа на пост-пејд...Сега крајот на Октомври ми истекува договорот и нема да го продолжам. Воопшто не сум задоволна!
Јас сум на ТМ ,не знам дали можам истиот број да го префрлам на Вип иначе ако можам одма ќе се префрлам...Ич не сум задоволна веќе 3 пати ми крадат по 200 ден. и ја имам активирано услугата 200 ден 500 минути,ќе зборам 30 минути и после "сум немала доволно кредит за следни повикувања"