Hа уан. ама ме ошурија . си купив 3 картички од по 250 денари, само што ми се јави дечко ми, роаминг, за 2 минути 250 денари и другите 2 не ги ставив, бегај ајде... Mногу значи многу, како да направам да не ми идат толку пари ? се врти на некој број или?
На вип, и сум сосема задоволна. На припејд сум и скоро секоја недела има опции како бесплатни пораки и сл.-секако со надополнување на кредит
Уште од како што имам телефон на T- Mobile сум . Сега се договараме со дугарките да си купиме од тие Џа Бест картичките . Ама незнам , бе ... Не ми требаат на мене две картички .... Добро ми е на T- Mobile
Vip .. па задоволна сум .100 денари за цела недела и 500 минутии, некогаш и ги надминуваме со дечко ми но тоа е.Инаку многу ми е криво што нема уште 500 пораки + 500 минути е таа опција беше супер.
Сега сум на Vip, не им е добра мрежата ама најповолни понуди имаат, инаку бев и на T-mobile и на One .....
На ВИП сум и не планирам промени.. можеби некогаш стварно мрежата зафркава ама па најефтини се и најдобри понуди имаат