T-mobile, Vip i One Јас бизнис водам па морам да имам број на сите. Ме разбирате мислам. Уствари не мислам, знам.
Т-мобиле и ми иде така ги убијам сите таму! Крадци! Ама и јас смотана, каде т-мобиле, па уште на пост-пејд да се ставам. Правам 1000 секој месец за ништо. Редно време е да отидам и да го прекинам тој пакет. Сега земав број на оне, имам бесплатни минути и си зборам колку што ми душа сака.
ВИП-задоволна. Единствена маана им е што интернетот им е доста скап. Во Т-Мобиле им е најефтин и ми се свиѓа концептот за тоа...кога ќе го надминеш тоа што си го платил ти пак имаш интернет но со намалена брзина (доволно за некоја основна работа-временска прогноза, меил) и не наплаќаат по огромни суми. на ОНЕ бев 2 години и никогаш веќе!
Бев на One зи зедов телефон за 4000 тие пари секој месец ми ги вракаа како кредит по 200 денари во Мај ми заврши тоа и јуни повеке не ми стаава.Јули гледам пак ми стале пак по 200 и се до септември али телефонот си го удавив во базентот и сеа сум без телефон. али многу добар телефон беше.