јас сум на оне на претплата и сум задоволна. Немам бесплатни пораки или минути ама барем не ме крадат Секој месец си плаќам колку што ми е претплатата
Јас сум на Vip (припејд) и не сум задоволна. Бројот го имам затоа што сите што ги познавам имаат броеви на Vip.
Јас сум на ВИП постпејд и не сум воопшто задоволна!Толкави лопови се што незнам веќе како да се изразам,а и мрежата му е катастрофа!Се обврзав со договор и морам да ги истрпам уште некое време... Буууу!!!!
Не да се лопови. Мојот број е на припејд. Многу пати по грешка стискам на копчето за интернет и постојано ми земаат по денарче. До сега незнам колку пари ми отидоа. Како е можно тоа, кога немам активирано интернет???
На вип сум и задоволна сум само кога беа оние бесплатните пораки и минути за нова година катастрофа беше многу паѓаше мрежата ама сеа се супер..башка имаат неограничени бесплатни минути..абе милина
T-Mobile ,но во последно време мрежата им е катастрофа,ми стигаат пораки дека сум недостапна а уствари достапна сум цело време .. ужас !