Јас сум на VIP , овие со претплатата лом прават , а и тоа роамингот ужас ... сега не сум на претплата ставам кредит 100 ден. за 2 повици од 1,2 мин. и кредит нема, не знам дали некоја скапа тарифа имам или кај сите е вака
Јас сум на T-Mobile пост-пејд, а користам и VIP и ONE (ЏаБест) при-пејд. И комотно можам да кажам дека ЏаБест ја имаат апсолутно најлошата мрежа насекаде во државава.
Јас сум на ONE и сум многу задоволна, не мислам да го менувам операторот, истиот број го имам веќе 3 години, сега си ја активирав услугата на dzabest и тоа ми е сосем доволно...
Јас сум на Вип пост - пејд. Си имам 1000 минути кон Вип, 200 мин. кон другите мрежи и интернет 100 мб. Задоволна сум!
ОНЕ. Првиот број ми беше на Космофон и до денес сум на истиот оператор и сум презадоволна. Имав и едно пре пејд од Т-Мобиле паралелно но го баталив требаше постојано да го дополнувам за да биде активно.
VIP,и многу сум задоволна,маж ми е на месечна претплата и кога ми треба му пуштам сигнал он ми се јавува и сето тоа сите разговори се 0 денари да се утепаш од зборување
и јас бев на вип,и ич не бев задоволна,затоа овој месец на 13 ми истече договорот и се префрлив на t-mobile