На vip сум но не сум многу задоволна а претплатата ми завршува за нова година па тогаш мислам дека ќе се префрлам на one .. дали вие што сте на one сте задоволни ?
бев на t-mobile ама сега сум на one. Позадоволна сум од оне пред се од џа-бестот сите другарки и дечкото ми се на џабест па немам проблем
Se izvinuvam sto na latunica pisuvam sakam da prasam imal li nekoj sto raskinuval predvremeno pospejt dogovor koj se uslovite I sto treba napravis
На Вип.Али мрежата што не им чини,не им чини....Си активирам бесплатен интернет пошто знам дека на викендицата неам интернет,кога,туп,нема мрежа.
Од денес се сефтосав и на Вип (веројатно-има-проблем ) Ми стигнуваа некои пораки за регистрација нели, и ми стигнува порака дали сакам да ми стигнуваат пораки за нови понуди од Вип, да испратам ДА или НЕ на некојси таму број. И испраќам јас НЕ, и ми стигнува повратна порака Акцијата не може да се реализира, испратете повторно (парафразирам) Демек, сакаш или не сакаш да ти праќаме досадни пораки, ама мораш да сакаш, нема не сакаш Ќе си умрам млада
За секое надополнување кредит првата минута е 5 денари - 3.5 денари е повикот и 1.5 денари е минута. Понатака, секоја минута е 1.5 денари. Тоа важи еден месец. После тоа, минута е 9 денари. А за тие на пост-пејд е поскапо. Околу 9 или 10 денари.