Т- mobile може нема којзнае какви опции и тон бесплатни минути ко на Vip али затоа секад има мрежаа и интернетот им е супер
Вип- има супер понуди со тие беплатни минути и телефони кои ги земаш со претплата, ама мрежата им е катастрофа, некогаш неќе да воспостави повик, кога ми ѕвони некој вели дека сум недостапна, а ако одиш на некое повисоко место и немаш камера- ич не ти го треба телефонот- мрежа нема сигурно... А башка кога бевме на одмор во Грција, на дечко ми на граница му текна дека нема вклучено роаминг, и бил татко му во Вип и рекле дека мора тој лично да дојде за да му го вклучат. Некако ми нема логика ова...
Вип- има супер понуди со тие беплатни минути и телефони кои ги земаш со претплата, ама мрежата им е катастрофа, некогаш неќе да воспостави повик, кога ми ѕвони некој вели дека сум недостапна, а ако одиш на некое повисоко место и немаш камера- ич не ти го треба телефонот- мрежа нема сигурно... А башка кога бевме на одмор во Грција, на дечко ми на граница му текна дека нема вклучено роаминг, и бил татко му во Вип и рекле дека мора тој лично да дојде (бидејќи на негово име е претплатата) за да му го вклучат. Некако ми нема логика ова...
Првиот (мојот кутар, несреќен телефон) ми е на one а вториот (мојот малку посреќен телефон) ми е на vip.
Претплатник сум на вип и задоволна сум од бесплатните минути, пораки и интернет но од мрежата воопшто не сум задоволна..