На t-mobile i vip , имам два броја, првиот го користам со 500 бесплатни минути за зборење со мајка ми и сестра ми по саат време , а другиот за се друго
на вип сум, ама нешто не како што треба .. понекогаш дават бесплатни пораки и повици само за една недела ... ама не е баш како што треба ... задоволна сум, ама не до толку, а веќе 2 години сум на нив .. порано бев на космофон (како што беше тогаш) и многу поволни цени имаше и бев ептен задоволна .. ама не сакам да се менам, зашто цела фамилија сме си на вип и поевтино зборувам со бато со мама, со тато кога нешто ми треба, или сум на излегување, а со повеќе со пораки се договараме или на фб и мсн, така да сега не се менам .. понатаму можеби, ама сега за сега не
T-мобиле пост пејт (којшто премалку го користам, фемили пакет ми е само за муабети со семејството, други повици ЈОК, лопови се) и ВИП при пејт. Муабетење до бесвест. Никогаш повеќе не сум зборела во животов на мобилен како сеа со ВИП.
ВИП и јас сама не знам за 250 ден колку многу зборувам со тие три броја што ми се во пријатели... Лудница... Презадоволна сум
јас сум на мобимак и ме дерат ,не се нормални што прават посебно ако вртиш на друг оператор аааааууууу кај ти е крајот само за сметка на мобилен ке работиш во план сум на вип да си земам ама некако преку глава ми е цело време броеви менувам а и немам никој од блиските на вип
т-мобиле и вип. на т-мобиле ми ѕвонат оние на кои им одговара а јас не ѕвонам никаде од тој број. а за вип немам зборови не го менам за ништо на светот, дури и заборавам кога последен пат сум ставила кредит, а зборувам ненормално
на ВИП сум подолго време веќе. Цело друштво сме на ВИП и постојано си збориме, зошто ни е бесплатно! и дечко ми е на вип, и мајка ми, и сестра ми, и баба ми , па цело време ме замараат на телефон