VIP. Али мрежата е катастрофална.. Убава кампања имаа нешто со фитнес, а не разбираат дека јас додека трчам од соба во соба да фатам мрежа ќе ослабам 10 кг додека фатам :3
Девојки да ве прашам може прашањево не е за тука. Тие што сте се на тмобајл постпејд и имате интернет на телефонот( активиран пакет) дали на онлајн сметката ви покажува дека имате активирано пакет интернет или ви се рачуна сметка за интернет?
јас сум на вип и не сум задоволна,телефонот вклучен а кога врти некој кажува исклучен и стигаат пораки и тоа една порака по 2-3 пати а и често останувам без мрежа
ВИП ама воопшто не сум задоволна од мрежата,понекогаш по половина час ме кажува како недостапна,а телефонот ми е вклучен.
На ВИП. Во целина задоволна но многу има проблеми со мрежата, некогаш пораките за тоа дека сум била недостапна и кој ме барал не ми стигнуваат, и некогаш сум недостапна а телефонот ми е вклучен
Се рачуна сметка за интернет.. Исто е за било кој пакет, ти се рачуна по редовна цена на интернет, на мојот т мобиле. А ти доаѓа сметка со цена колку што е пакетот. Ја така еднаш отварам 5 000 сметка, и се јавив таму да прашам цела во паника, и ми објасни девојчето.