Сите крадат! Другарка е на оне и има 1000 мин кон сите мрежи. И стига сметка од 3000 ден, а претплатата 300. И рекоа ги надминала минутите, што таа вели дека не е возможно. Наредниот месец си запишиваше секој разговор колку минути траел, и на крајот од медецот на нет можеш да провериш детална сметка со кој колку време и кога си разговарал. Испадна дека крадат. На пример ако со мене разговарала 15 минути тие таму регистрираат како да сме разговарале 25 мин. Подобро при пејд, да ти оди една стотка ќе ја прежалиш, повеќе од тоа не може,кој стсва кредит над 100? Никој. А на претплата може да ти стигне сума од која ќе се шлогираш. Е сега можеш да тужиш во аек, ама ако не добиеш ќе платиш три пати повеќе.... Така даа... Никогаш не сум била на претпалта, ниту планирам да бидам.
До сега само еднаш ми има стигнато висока сметка од т-мобиле 1500ден а предплатата 500ден.Прво бев нервозна, мислев дека ме краделе ама кога видов сметка сето тоа ми биле разговори.Јас мислам дека никогаш не крадат само што ние или надминуваме минути или трошиме прекумено интернет.Ти колку сакаш брои и пресметувај таму 20сек разговор го регистира 1мин.Минута и 15сек расговор го регистриа 2мин.Кај сите е така + тебе ќе ти бидат неограничени разговорите само интеренетот ограничен.Јас имам 500мб интернет и неможам да го потрошам за еден месец а не па 3гига.Јас не сваќам како можат по 5гига интернет да трошат, да не симнуваат филмви на телл.И сега каде и да одиш има вифи немораш од секаде да се пушташ на мобилен интернет.
Порано бев на т-мобиле па на вип истовремено и оне, сега сум само на вип. а од т-мобиле бев најзадоволна
Цел живот бев на T-Mobile, ама почнаа еден по еден да ми бегаат сите од мрежата, па еве веќе година дена сум на One. Најбитните ми се таму, па со Џабестот таман.
Т-mobilе на при пејд, никогаш не сум била на друг оператор и не верувам дека ќе ги сменам . Мрежа секогаш и секаде, а тоа ми е најважно. И онака не барам многу, блиските сите ми се на Т-mobilе и се на пост пејд обично со договори 400 ден месечно, со бесконечно бесплатни разговори кон Т-mobilе, 100 ден во други мрежи, и бесплатен интернет. Ако имам потреба ќе се приклучам и јас на тој пакет
Не најдов друга тема па овде да го поставам прашањето. Да не знае некоја како се активира услугата на вип бесплатен фејзбук пробав да уклучам фб ама пак ми зеде кредит...