Џабест и ВИП Али понатака сакам да си земам некој на претплата дај кажете колку плаќате и кои се опциите за тој оператор минути интернет телегон како имате
Вип. Океј ми е, а она што кажуваат за мрежата абе врска си нема, јас си имам мрежа освен кога сум на некое забацано место, што е сосема нормално
Дали некој од вас му се има случено.да има.неограничено зборување кон вип и останатите мрежи,да.користи wi-fi нон стоп т.с да не.го.троши интернетот од.вип и сметката наместо1600за.три броја да.му стаса дупло3000?каде е.направен трошокот?
Провери на некој мобилен да не ти е уклучено МОБИНИ ПОДАТОЦИ / MOBILE NETWORK. Некој од броевите да не бил во странство и да се јавувал од таму кон мк. И трето најубаво провери си ја деталната сметка на вип страната, таму најубаво ќе видиш каде се потрошени. Јас да прашам за новата понуда на вип за 699ден - 8Gb-4G, неограничено кон сите мрежи и пораки. Дали јас ако сум на место каде што нема покриеност со 4г сеуште ќе имам бесплатен интернет 3г, односно дали само ќе се префрла? Ако сум на место каде што слабо фаќа мрежа на вип, дали ќе имам интерент на телефонот? Дали некој ја има оваа препрлаа па да ми кажекако е задоволен од истата. Благодарам,
One, мрежата катастрофа не сум задоволна претходно бев на т-мобиле па тие не се контролираат колку крадат сметката три метра над небото ама барем мрежата му е топ ама тоа ее....
На Vip сум и често имам проблеми. Сега од септември стивнаа малце. Ваљда дека се споија со One па ги поправија проблемите.
сега оне, претходно вип, на припејд и двете, позадоволна сум од оне, мрежата нема проблем кај мене, а вип сецкаше мрежата на периоди