На ВИП сум. Не сум ни многу задоволен, а не сум ни револтиран... Едноставно, некоја златна средина. Имам чат-пат проблеми со мрежата, меѓутоа, ништо страшно. Ова можеби затоа што не сум некој кој зборува на мобилен. Го користам само за игрички и интернет. Е, едино тоа, ми треба некој пакет со мааалку повеќе интернет од она што сега го имам. Арно ама, превисоки се цените некако... Сега чекам ТЕЛЕКАБЕЛ да прерасне во ноб мобилен оператор. Се обложувам дека ќе понудат супер цени и комбинации!
Од каде оваа информација за Телекабел?? Телевизија и интернет дома сме преку Телекабел и задоволни сме, убаво би било ако прераснат во нов мобилен оператор.
Samiot gazda bese objavil oti se planira da se otvore I mobilen operator telekabel koj ke bide samo so post pejd no ke nema dogovori kako telekom za dve god nego koga sakame togas ke mozeme da ne bideme del od od niv
Што се случува со припејд надолополнувања на оне? Порано си активирав неделен интернет, а сега која и да било опција што ја внесувам со клучен збор ми враќа порака дека е погрешен клучен збор. Пробав и на 1221 ама не дава никаква опција да се активира било каква услуга. Дали и кај некој друг се случува ова?
Т-Мафија.. грешка мислев Т-Монопол... грешка.. незнам како беше.. ќе го форматирам компјутерот и исклучам модемот можда ке ми текне.
Телеком сум, користам магента пакетот што им е со два мобилни и за дома интернет и тв и сум доста задоволна. Можда се малку поскапи од вип ама со випот претходно кога бев стално имав проблеми со мрежата, да не може човек муабет да направи. Така да Телеком ми се добри засега.
На телеком сум,и бев задоволна до денес.Надвор од државава сум и само што ми стаса порака дека сум надминала 1000ден за роаминг,ако сакам да сум продолжела да се јавам на 141.Каков роаминг што им е на тие не го ни носев надвор од соба тел а имам вифи во смештајот.Ви се случило ли вакво нешто?Стопати досега имам одено во странство не сум неписмена,за да уклучам мобилен интернет башка ми јавува предупредување дека аум во роаминг дали сакам да продолжам треба да одобрам.