Моментално сум на телеком ама изгледа за брзо ќе ги сменам Lycamobile дава бесплатни СИМ картички. T-mobile SIM картичка стара 15-16 години (од времето на Мобимак) која морам да ја заменам ми ја наплаќа 159 денари.
Дали има некој искуство со А1 пакет, телефон, интернет и кабелска (со пакети НБО)? Најбитен ми е интернетот дека работам од дома да не кочи и да биде брз.
Имав од предходниот месец 20гб нет останато, а ми се префрлиле само 15? Зошто е тоа така, ми ги украдоа ли 5гб или често се случува вака? За телеком прашувам.
зависи каде си ако си во село нема да можеш ништо да вклучиш јас сум на телеком и има убава мрежа, али кога си у грсдот ќе биде побрз интернетот додека на а1 само ќе врте, сега ти си знаеш а истите пакети ги имаш и на телком
Во Ново Лисиче сум. Сега имам Телекабел оптички ама без кабел не е нешто брз, можно е да е до рутерот, зошо wi fi е ужас слаб.
ќе имаш интернет јас имам и во двете куќи интернет на телеком и сум задволна едната ми е во град а другата на село и во двете имам од телеком интернет и се брзи, баш сега и работат на случајот за подобрување на мрежата, така да ти ќе имаш интернет многу побрз, за а1 имам многу лоши искуства слушано така да сепак твој избор.
Дали кај вас што сте на Телеком вифито во последно време многу е слабо? Многу бавно ми отвора од вчера.