Да ве прашам, има некој искуство со Lycamobile или Green Mobile? Дали сте задоволни од мрежната покриеност и од брзината на интернетот? Дали се соочувавте со проблеми?
Јас имам Лајка бројче, највеќе затоа што имаат моите. Припејд е, лајка кон лајка е беспари, имаат пакети со и повеќе од приступачни цени и не мора секој месец да плаќаш ху сума ако не го користиш. Откако се појавија ги имаме. Нив им активирам што им треба, најчесто најефтините пакети. За мене како кога, го користам и како службен број силом прилике, па најчесто активирам на пример пакет од 500 денари ако ми треба 30 гига интернет и сѐ неограничено. Не сум забележала искрено досега проблем ниту со интернет ниту со мрежа. Имало можеби одредени потешкотии како и кај сите, ама ништо што би ме одвратило да ги сменам. Да не ми е работата, јас телефон искрено нема ни да користам, така што колку и да звучи смешно, никад нема да потпишам постпејд договор со ниту една компанија, особено не со телеком. Вака ми е супер. Кога сум во Мк, активирам што ми треба, кога не сум, не активирам и нема непотребни трошоци.
Сериозно?? Јас сум претплатник со договор од 1 година и ми рекоа дека не може да направам продолжување на договорот пред истекот на договорот
На А1 сум ама како што гледам lycamobile имаат многу поевтини пакети. Можеби ќе размислам да се префрлам.
Zdravoo..E vaka skluciv dogovor na pretplataa , pred 2 meseci no megjutoa sakamm da zemam nov broj? Dali se plakja dopolnitelno, moze da go smenam brojot takaa...Mi rekoa demek moralo da zavrsi pretplatata a ja ne mozam da cekam cela godina, znaete nesto?
Нов број е едно мора да го врзиш со претплата и да плакаш плус, а доколку сакаш да го промениш веке постоечкиот може со еднократна доплата.
Nisto ne razbrav, sakam nov broj sekakoo, ama imam pretplata na ovoj? Prasanjeto mi beshe kolku se doplakja da mi se smeni brojot odnosno da mi dadat nov
Пред 8 години за промена на претплатнички број се плаќаше 700денари сега најдобро е да прашаш оператор.