Јас 5 години имав на т-мобајл и се утепував од пари фрлање за кредит, пред 6 месеци си зедов на вип и искрено мислам во моментов се најисплатливи. Овие последниве месеци бар заштедив пари на кредит
На сметка сум на Т-мобиле, ме изгореа....ама готово е со тоа, им објавив штрајк ! Ја користам само претплатата, а за смс и комуникација со други броеви си користам ВИП бројче.......ахх само уште некој месец да ми истече договорот, одма ги баталувам Т-мобиле
Aбе зашто користиш пораки кога бесплатно ти е зборењето во ВИП мрежа? И најефтини разговори кон други мрежи има. Јас не ве сваќам најискрено Наместо да куцам 5 минути, јас се јавувам за 1 секунда и готово договарам. Ем бесплатно ти е. Јас сум на при пејт на ВИП 2.5 денари ми е минута. Се презборувам како никогаш до сега. Т мобиле користам за фемили пакет дека ми е скрос бесплатен со моите. За сите останати ВИП!
Бев на Т-мобиле до пред некој месец ,сега сум на ВИП и сум презадоволна,за 195 ден,1000 бесплатни минути кон 3 броја,а претплатата за останатите.
на т-мобајл ич не сум задоволна (крадат бе пааа )!! Но имам договор уште една година и морам, телефонот не ми подржува картица од друг оператор... а не можам да земам уште еден телефон со друго бројче пошто претплатата ми е 1200 денари .. кој ќе ми плаќа За среќа мобилниот ми е погоден па ќе издржам!
овие од вип треба да ме земат за реклама да им праам... година и кусур више сум на вип и зборувам и зборувам и зборувам и зборувам и плаќам само 590денари, дечко ми на бројот од вип воопшто не става кредит пош кредитот трае една година и не те исклучуваат секоја недела. Ако крадат крадат со усуљ, поголема сметка ми стигнала единствено на роаминг ако сум муабетела или ако префрлам некому кредит.. убајни .. вип не би го мењала
искрено да ви кажам 8 број сум претплатник на т-мобајл и ставрно немаат осет, зимат кредит неможе човек да се договори сите тарифи ги пробав и обавезно за еден разговор од 1 минута ми зема 20 - 30 ден зависи на кој оператор вртам, сега планирам на вип да зеам ама дечко ми не сака,демек немало никој на вип а уствари сит еимаат по едно бројче вип
И јас до пред некој период бев во заблуда како твоето момче ....ама сега сум цврсто уверена дека скоро секој има бројче на ВИП И искрено радо ќе ги сменам Т-мобиле зашто ненормално многу ме крадеа
Како што гледам ВИП се најисплатливи сега за сега. Ама некако не им верувам...се мислам после нова година ке зголемат тарифа
ВИП во овие 3 години нема зголемено тарифа, само намалувано. Така да не ти држи вода муабетов Иако може да престане промоцијата за пола месечна претплата, ама сигурно во 2011 ќе има нови промоции поволни Оваа година по мое Т Мобиле си продолжи да краде како и секогаш, ништо посебно не промени, најскапи тарифи има споредете си само ќе увидите. Оне имаа најбоље реклами, супер промоции и продолжуваат да работат добро, само некако не ми се уверливи, малку луѓе се одлучуваат за нив. А ВИП се најуспешниот оператор годинава, со најмногу нови корисници во мобилната мрежа за 2010та и најдобри понуди. Само уште мрежата да ја средат и ќе бидат перфектни.
На One.Moжеби порано беа поевтини,но сега се е поскапено.Но несакам да го менувам бројот а и сите блиски ми се на One,така да си го користам овај новиот пакет 79 ден. неделно за 500 минути и доволно ми е
^ Тарифата 79 денари за 500 минути е на ВИП. http://www.vip.mk/cm/offer/prepaid/ti-t ... /index.php испомешало девојчето нешто
На т-мобиле, имав порано и на вип и на one број, ама пак т-мобиле ми се најдобри,најмногу понуди имаат за бесплатни разговори, пораки и слично.
И вип и т-мобиле...и од едните и од другите сум задоволна.Само што вип не ги покрива сите области,нема секаде мрежа,а пак кај т-мобиле многу им се скапо тарифите кон остантите мрежи.