На кој мобилен оператор сте претплатник?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од SummerGirl, 18 август 2010.

1. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.726
    One ии катастрофа се, што да кажам. Vip се најбољи и најефтини. Најдобри реклами, ефтини и добри мобилни, те ова им е бесплатно, те она :lol: мераци. А за One и T-mobile да не зборам. Цените на мобилните им се изгор. Значи еден мобилен во Vip беше 7000, во One беше 8500 :o а во 2be 6500. Тее, овие T-mobile и One, eднаш да се смилуваа, да дадеа попуст на мобилните, бесплатни порачиња, нешто. Ама татко ми му дале од работа, One, во круг да бидеме, а јас од другарките скоро ниедна немам на One. И не смеам сметка поголема од 200, 300 најмногу да направам. |( Цело време ме распрашува, ми ги чита сите броеви, кој е овој, што е овој, зашто ти е волкава сметката.. Vip се цареви бре! Сакав да си земам мобилен на Вип, а додуше сакам и картица ама не ми даваат! |(

2. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    891
    и јас од скоро сум на вип,во глобала ок се,имаат добри понуди и се многу поефтини од тмобиле,само забелешка имам што мрежата во текот на разговорот се прекинува а зависи и од локацијата некогаш се губи скроз,ама имаат бесплатни минути за тоа најмногу се исплати

3. MileyCyrus1Fan

MileyCyrus1Fan Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    130
    На т-мобиле |( премногу крадат.Пред еден месец ми се расипа телефонот и ми дадоа сметката за пола месец и беше 500 денари.А не сум ѕвонела никаде :^) Ама родителите затоа нека одлучуваат :D

4. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    На т-мобиле но ефинитивно ги менам во најскоро време. :devil:

5. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.072
    Допаѓања:
    5.132
    На Вип и не менувам. НАјдобри се,посебно сеа со новата акција за 70 ден.неделно 500 бесплатни минути со Вип... Се убивам од зборење!!!

6. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    сакам и јас да земам на вип сега ама ќе правеме некој домашен бизнис пакет, и демек немало мрежна покриеност секаде со вип,(татко ми не сака) до сега бевме на т-мобиле и сега ќе одиме во ОНЕ може некој да ми каже како е задоволен од оне пост пејд??

7. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Вип.. задоволна сум! ама мислам дека нема многу што се на вип, сите мои другарки се на т-мобиле :)

8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.156
    Јас сум презадоволна. Меѓу вас ќе биде бесплатно, со другите ти е 2,5 ден. минута. Си ја користиш претплатата. Само не ми се допаѓа што пораките не влегуваат во претплатата :(

9. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.545
    Допаѓања:
    9.536
    Од утре на Вип. Претераа од Т-моб (при пејд), трошам по 3-400ден месечно, тарифите им се никакви! А башка и сите најблиски ми се префрлија на Вип.

10. femina.sk

femina.sk Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2010
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    144
    Јас и верен ми во месец Декември ги префрливме броевите на пост-пејд (Т-Mobile),на Relax Family Start,600 ден. претплата а меѓусебно бесплатен разговор.И погодете колку ни стигна сметката?6000 ден.
    А намерно првиот месец се договоривме да не зборуваме со никој да видеме дали ќе крадат..Е значи ова е претеризам!!!

11. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    ONE моментално!!!!!

12. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    199
    На Т-Мобајл и ич не сум задоволна, многу крадат и скапо е, ќе ги мењам :@ :@ :devil:

13. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    T-mobile.. јас сум задоволна :D

14. chica.bomb

chica.bomb Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    37
    T-mobile. На сметка.

15. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.278
    Допаѓања:
    6.772
    na one и уживам во бесплатните пораки и повици :)

16. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    t mobile на сметка и мислам дека поткраднуват и тоа многу

17. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Т - дебиле. Скапи се. Имаат некои бесплатни минути према корисниците од истата мрежа за време на викендите ама за жал се повеќе од моите познати се префрлија на Вип.
    Еднаш ми направија невидени ујдурми, ме исклучија без најава, без причина. Два пати се враќав за да ги направам пуздер.
    Нешто ми кажува дека девојките од т-мобајл беверли не ме сакаат повеќе. Поздрав до нив :)

Како и да е, после сите перипетии и еден фин асертивен и крајно нервозен настап на незадоволен муштерија од моја страна, добив на подарок уште 1000 денари кредит. Изненадувачки ми стигна само што излегов од кај нив :)

18. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    T-mobile веќе 7год и незнам немам некакви замерки.... А веке 2-3 месеци имам и број од ВИП ... Па добри се и тие има многу бесплатни разговори :)

19. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    T-mobile и Vip и на двата сум постпејд корисник. Од T-mobile зборувам само со моите, премногу крадат !
    A со сите разговарам преку Vip, повеќето со кои секојдневно комуницирам ми се на Vip, па така да без пари ми е :) и многу поефтино ми е да зборам од Vip на T-mobile.

20. Cokolatce95

Cokolatce95 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    131
    One :( Не сум задоволна ама ич !
    14 денари минута кон секоја мрежа е кај мене ... кај другите корисници не е така .. на што личи ова :@