Многумина викаат дека ниту на едниот ниту на другиот родител не личам физички, а и јас мислам така, па понекогаш на шала ќе ја прашам мајка ми дали ме посвоиле. Инаку карактерно личам на неа, а со татко ми воопшто немаме допирна точка, ниту пак сакам да имам.
На двајцата. Физички повеќе личам на татко ми, а карактерно сум многу чуден спој на тотално различни карактери.
Висока,слаба,кафени очи и карактер на татко ми Кафеава коса,нос,цврсти и нокти кои пребрзо растат на мајка ми
У карактерот на баба миинатчика на татко ми градба коса очи на мама нос на тато уста на тато. (Аххх мој мил татичко)
Мешано и на мајка ми и татко ми! Ама секој вика различно. А карактер како на тетка ми на татко ми сестра.
Карактерно татко ми,душа од човек мој идол за се. Изглед мајками темен тен,задник нејзин. Остало е пак на татко ми.
Гоρда татина κеρκа!! И на лиκ и во душичκата.. Јас сум κопија од татκо ми залепена во женсκо тело. И мило ми е
На татко ми бидејќи влечам негова жичка од баба му негова копија цела сум на неа и карактерно и физички изглед како под индиго да не имаат праено. По потекло русинка. И затоа ме мислам декане сум од Македонија. Кај и да одам во Охрид на англиски ми зборуваат а охриѓанче сум
Карактерно имам исти особини како татко ми, а однесување и фрази што ги употребувам мајка ми. Некогаш ке кажам нешто и ке си речам Лола маа. А инаку карактер сум на татко ми, заборавна, лесно простувам и заборавам, дружељубива, амбициозна.