Тато секогаш на прашањето одгвара 'Цела си на мене,дека јас сум поубав' Инаку физички,повеќе сум на татко ми,карактерно на мама,а за очите..што знам и двајцата немаат сини очи
карактерот на татко ми, ликот највеќе на мајками, очите на баба ми, во рамењата бидејки сум поширока сум како татко ми, коса на комшијатааа
Физички некои велат дека личам на мајка ми, некои на татко ми.. но роднините ми велат дека сум копија на некоја тетка која живее во Австралија, не знам како изгледала на моја возраст не сум ја видела во живо освен на слики. А пак карактерот на една моја братучеда блиска, како сестри да сме Не знам.. ама на моите забележвам дека немам ништо.
Јас кога самата се споредувам со моите, повеќе физички личам на мајка ми, ма да некои од страна викаат дека сум иста како тетка ми (од страната на татко ми).. ама знам јас на кого си личам! Карактерно имам и од двајцата родители, па и од тетка ми.. ама се трудам да најдам златна средина, да си ги практикувам подобрите карактерни особини, а полошите да ги оставам кај нив. Сепак, карактерот зависи од нас самите, колку можеме да ги контролираме „страстите“ и да го извлечеме подоброто од самите себе..
Карактерот ми е на татко ми (за жал ) а изгледот на мајка ми.Исти сме јас и мама кога таа била на моиве години